- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
sosyalimmmKelebiş
Rabbim daha güzellerini yaşatsın bize olsun nolucak evlendiysenBen yine yaşadım evlilik
Rabbim sana bana herkese en iyisini hayirlisini versin
Üzülme sana da yarım gram varmış onu takarız@MssPARE canımm evlilik başka bahara kaldı baksana her şey aldı başını gidiyor şu krizden önce evleneydik iyiydi
onu bile göremeyiz canım ona da razıyımÜzülme sana da yarım gram varmış onu takarız
Zengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artıkonu bile göremeyiz canım ona da razıyım
inş cnm ya onları hep seçmişler bize kalmadıZengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artık
ben saldım artık gelirse burdayım gelmezse kendi bilirZengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artık
Oooooo süperr aşkooo bizz yedukkkZeytinyağlı yeşil fasulye pilav yaptım guzum
Ooyyy güzelliğiimmmmCansın sen pacikomun anasıallah razı olsun hepinizden
Senin unutmak mümkünmüü mavişiimmcanım benide unutmamış
Afiyet bal olsun güzel hamişimeeOooooo süperr aşkooo bizz yedukkk
Elhamdülillahh bugünde doyduk
Ooooo baýılırımm dedikodullaaaraaaaa benimki toplandıı topladaa gell cabukk çabukkkk totonu kıvıra kıvıraa geelllllAfiyet bal olsun güzel hamişimee
Bizde yedik mutfağı bi toparlayım dedikodu time yapalım hehehe
Seni kaybeden utansın beeeeben saldım artık gelirse burdayım gelmezse kendi bilir
Geldim bebemmm namaz kılcam sonra dolapta taze fasulye var onu pişrcem kocişim de o zaman a gelirGeldunnmiii eve
Harikkaaaaa yemek saatleri geldiiiSeni kaybeden utansın beeee
Geldim bebemmm namaz kılcam sonra dolapta taze fasulye var onu pişrcem kocişim de o zaman a gelir
Evet güzelim evim sıcacık gelinceye kadar üşüyorumHarikkaaaaa yemek saatleri geldiiitoton ısınsinnn bigüxelceee
Allahımm dışardakilere yardım etsinn yarabbiimmmEvet güzelim evim sıcacık gelinceye kadar üşüyorum
Seni seven hep sevsinn güzell dutummBende çok seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?