Ya fatmam canım umarım hepimiz tez zamanda gebelik haberleri alırız çiçeğimSürekli yargı topiğini görüyordum üstlerde bide durumlar paylaşıyordun ordan hee bide lena varyaa onun takip edenlerinde görmüştümlenayı çokk seviyorum çok iyi bi insan inşallah oda hayallerine en kısa zamanda kavuşur
İnşallah canımmHayırlaraaaaa insaallahhhh
Neden bir şey mi oldu kuzum ?Pek aklımda değill kuzumm şuan hiç kafamda degilimm şuab
Beni beni sosyalini
Aminn inşallah kuzumm nasılsın nasıl gidiyor?Ya fatmam canım umarım hepimiz tez zamanda gebelik haberleri alırız çiçeğim
Yaaaa yerim sizi ballarımmmLena dediğin nicki lna olan dimiiii
hahahaha seni ponçiklerimm nasılda görmüş hep beni
Evet kuzum aynen öyle arada giriyorum sizleri görüyorum özlüyorum çünkü hepiniz çok iyisiniz sizleri seviyorum bebeklerimO artık sık girmiyor guzum kendine uğraşlar edinmiş spora gidiyormuş kuran okuyormuş öyle vakit geçiriyormuş buraya mesaj yazan olursa giriyormuş öyle demişti
İyi valla bebeğim regl bekliyorum gecikti 3 gün falan bende napayım misafir gelen giden spor yemek temizlik derken geçiyor bebeğimAminn inşallah kuzumm nasılsın nasıl gidiyor?
Bizde seni özlüyoruuuzEvet kuzum aynen öyle arada giriyorum sizleri görüyorum özlüyorum çünkü hepiniz çok iyisiniz sizleri seviyorum bebeklerimJou
İyi misin askoPek aklımda değill kuzumm şuan hiç kafamda degilimm şuab
Geçen ay 19 unda gelmişti 3 gün var 19 una daha yumurtlama görmedim kuzumİyi valla bebeğim regl bekliyorum gecikti 3 gün falan bende napayım misafir gelen giden spor yemek temizlik derken geçiyor bebeğimsen nasılsın bat ne zaman
E kuzum bu pik olmamış pikli olan testlerini biliyorsun ikisi de kopkoyu ve T cizgisi daha koyu oluyor birtanem bekle bakalım geç yumurtlama olacak galiba bebeğimGeçen ay 19 unda gelmişti 3 gün var 19 una daha yumurtlama görmedim kuzumebru ablanın sayfasındakiler gibi bekleyeceğim bende herhalde 50 60 gün kahrolası pco bi gün koyulaştı ama yumurtlama değil gibiydi dur atayım bak bi sen ne diyeceksin ekim gebeyim gebesindeki kızlar pik diyorlar
Evet kuzucum bende öyle düşünüyorum pik değil çünkü ben yumurtlama olduğumda kopkoyu oluyor t çizgisi ama ekimdeki kızlar bu pik dediler kafam karıştı ama zaten o günü değerlendirdik pikse bile tutar belki o günden sonra koyulaşma olmadı beklemedeyim kuzucum hayırlısı inşallahE kuzum bu pik olmamış pikli olan testlerini biliyorsun ikisi de kopkoyu ve T cizgisi daha koyu oluyor birtanem bekle bakalım geç yumurtlama olacak galiba bebeğim
Fatmam senin Lh değerin nasıl tsh FSH prolaktin E2 hormonun varsa değerler paylaşır mısınGeçen ay 19 unda gelmişti 3 gün var 19 una daha yumurtlama görmedim kuzumebru ablanın sayfasındakiler gibi bekleyeceğim bende herhalde 50 60 gün kahrolası pco bi gün koyulaştı ama yumurtlama değil gibiydi dur atayım bak bi sen ne diyeceksin ekim gebeyim gebesindeki kızlar pik diyorlar
Dur hemen e nabıza bakıyorum lenamFatmam senin Lh değerin nasıl tsh FSH prolaktin E2 hormonun varsa değerler paylaşır mısın
Yaaaa inşallah birtanemEvet kuzucum bende öyle düşünüyorum pik değil çünkü ben yumurtlama olduğumda kopkoyu oluyor t çizgisi ama ekimdeki kızlar bu pik dediler kafam karıştı ama zaten o günü değerlendirdik pikse bile tutar belki o günden sonra koyulaşma olmadı beklemedeyim kuzucum hayırlısı inşallah
Tamam bebeğim at bekliyorum çiçeğimDur hemen e nabıza bakıyorum lenam
Kuzum e nabız çökmüş 3 cü doz aşı randevuları açılınca herkes orada sabahtan beri eşimde girdi onun da hastane ziyaretleri açılmıyor ama hatırladığım kadarıyla lh hormonum yüksek çıkmıltı en son verdiğimde ama prolaktin baktırmadım herhalde ben hiç doktorlar istemeyinceTamam bebeğim at bekliyorum çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?