oooyyyhhhhh senmii benmiiiii
Senin mesajlarında hep böyleyiiiim
okçuluk sporunu biliyorsun dimi onu yapıyorum iste engelli biranşindane gibi performanslarınız varki
Yaa bende instagramdan takipleşmek isterdim burada sevdiklerimle ama istemeye çekiniyorum aslında iyi olurdu takipleşmekkızlar watsap grubumuz olaydi ok attigim videoyu atardim performansimi değerlendirirdiniz:)
amin cnm inşallahAnladım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
yaaa ne güzelllokçuluk sporunu biliyorsun dimi onu yapıyorum iste engelli biranşinda
Hahahaha sende temas bağımlısısın demekki bende sürekli kocayı ısırır dururum en son kızar bana ama napıyım çok tatlısın derimoooyyyhhhhh senmii benmiiiii
telefonda sizi sevmekk ne zor işş yavv yanımda olsanızzz fena cımcıklardım hepinizi
bncede istemeyen engeller ne olacakki cnm:)Yaa bende instagramdan takipleşmek isterdim burada sevdiklerimle ama istemeye çekiniyorum aslında iyi olurdu takipleşmek
o benim işimmm ben çok severim sevmeyi değer vermeyi mıncurlamayıı öpmeyiiiburdaki herkes mıncırmayı mıncıklanmayı seviyor galiba
Gel seni açarızBende iyiyim canım çalışıyorum uyku bastırdı açılıyım diye buraya geldim
ben de öyleyim. tam bir sevgi pıtırcığıyımo benim işimmm ben çok severim sevmeyi değer vermeyi mıncurlamayıı öpmeyiii
Evet bana instagramını verir misin özel den mesajla da yazabilirsin herkes görsün istemezsenbncede istemeyen engeller ne olacakki cnm:)
bitürlü vazgeçemiyorumm kii kimi görsem kiminle konuşssam kendim gibi görüyorummmben de öyleyim. tam bir sevgi pıtırcığıyım
Evet bana instagramını verir misin özel den mesajla da yazabilirsin herkes görsün istemezsen
Seni her gördüğümde kiraz çekiyor canııımOhh keyfimiz yerinde
o benim işimmm ben çok severim sevmeyi değer vermeyi mıncurlamayıı öpmeyiii
Ohh ohhh ye tabi çıtır çıtıryaaaaağğğğğğ öperim seni yirem yirem
Buzluğa atmadin mi beybiSeni her gördüğümde kiraz çekiyor canııımnerden bulcez şimdi kiraz
bide oda varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?