heyyy allahımm yahahahaha sat son adet tarihi demekmiş
bnde buradayım nasılsınız kizlarKızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
Hoş geldin iyiyiz sen nasılsıngeldim
bnde buradayım nasılsınız kizlar
Ayyyy sebbo ablamm hoşgeldin iyiyim sen nasılsın napıyorsun iyisindir inşallahgeldim
bnde buradayım nasılsınız kizlar
İşte bunlar hep can sıkıntısı
hahahahahah tv ciydimm oldum magazinciii
Çok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın napıyorsun bakalımKızlar nasılsınız napıyorsunuz
evdeyim hala izindeyim keyifim huzurum yerinde şükür bir yandan okçuluga başladım ona devam ediyorumAyyyy sebbo ablamm hoşgeldin iyiyim sen nasılsın napıyorsun iyisindir inşallah
yaaaaağğğğğğ öperim seni yirem yiremSen iyi olacaksan ben hep gözünün önünde durayım bebeyiimm
Paylaş kuzum sana ne iyi geliyorsa onu yap içinden geldiğin gibiii dünyaya bir kere geldik sonuçtaahahahahahah tv ciydimm oldum magazinciii
seviyorumm ya böyle konuları açmayıı magazin sonuçta paylaşemm dedimm yakında olacam magazinci
Yaaa iyi yapmışsın kafan dağılır annen nasıl oldu ameliyat oldu mu ?evdeyim hala izindeyim keyifim huzurum yerinde şükür bir yandan okçuluga başladım ona devam ediyorum
yaaaa fatmommm yerimm seniii canımm benimm çok sağollllPaylaş kuzum sana ne iyi geliyorsa onu yap içinden geldiğin gibiii dünyaya bir kere geldik sonuçtaa
yok cnm haftaya hastahaneye gidecek gun verecekler bakalim bn iznim yanmasin diye bir hafta erken ayrildim izineYaaa iyi yapmışsın kafan dağılır annen nasıl oldu ameliyat oldu mu ?
ne gibi performanslarınız varkikızlar watsap grubumuz olaydi ok attigim videoyu atardim performansimi değerlendirirdiniz:)
yaaaa fatmommm yerimm seniii canımm benimm çok sağollll
Anladım hayırlısıyla sonuçlanır inşallahyok cnm haftaya hastahaneye gidecek gun verecekler bakalim bn iznim yanmasin diye bir hafta erken ayrildim izine
Bende iyiyim canım çalışıyorum uyku bastırdı açılıyım diye buraya geldimÇok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın napıyorsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?