ayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemiştiBeklenen adet tarihi canım
Rica ederim canım benimayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemişti
çok teşekkürler canımm
vallaha ben bile bat ne olduğunu burda öğrendim şahsenn yaniiiayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemişti
çok teşekkürler canımm
çooookkkAnaaaaa çok şapşik
kime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedimRica ederim canım benimbende bilmediğim zamanlarda hep sorardim sat da son adet tarihi
hahaaha bat birde sat varmış bakvallaha ben bile bat ne olduğunu burda öğrendim şahsenn yaniii
sıhhatler olsun cinimmmDuş ettim de geldim ooohh yüzüme maskemi de sürdüm benden iyisi yok şu an
sat neydiii ben işin tuğafııı saat mı demek istedi acaba dedimmkime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedim
hahaaha bat birde sat varmış bak
Iyi yaptın Canım, sor tabi cekinmeden buradakime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedim
hahaaha bat birde sat varmış bak
hahahaha sat son adet tarihi demekmişsat neydiii ben işin tuğafııı saat mı demek istedi acaba dedimm
Ohoooo fatoşa bak şekiller şukullarDuş ettim de geldim ooohh yüzüme maskemi de sürdüm benden iyisi yok şu an
Artık herkese hava at sende beybihahahaha sat son adet tarihi demekmiş
iyiyim çiçem seni gördüm da iyi oldumOoo pammik piyemsesiimmiyiyim şükür senden nabersin acaba
Sen iyi olacaksan ben hep gözünün önünde durayım bebeyiimmiyiyim çiçem seni gördüm da iyi oldum
evet bat sat diye dolaşcam topiklerdeArtık herkese hava at sende beybi
Aynen beybi uzun teorik cümleler kurarsın batlı satlievet bat sat diye dolaşcam topiklerde
HahahhaOhoooo fatoşa bak şekiller şukullar
Iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınHahahhanasılsın bacımsuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?