- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
YaaaO bir embriyo oldu ablası beni bekliyor
Ahahahaha aynen
Adetim gelince gitcem Dr ona göre belli olcak canmYaaatransfer ne zaman pekii
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin canimAdetim gelince gitcem Dr ona göre belli olcak canm
Aminnn güzel annecikRabbim gönlündekini hayırlısıyla versin canim
Ay cildiracam ama şimdiiii Bat ne zamaaanAdetim gelince gitcem Dr ona göre belli olcak canm
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
Madammor D u t Fatmazell @Elhan @ozo1907 bir mucizee ASSOSyal bebeklinick BlueBerry4268 @HeLLaa karamel Latte @mavikelebek34 @aselarya Kelebekmf @Simurgp
Benim eski apartmandaki komsudaydik bugun kv kp baya iyi anlasirlar da temizlik misafirlik derkn günler su gibi akıp geçiyor pamuğumm kendime vakit bile ayıramadan yorgunluktan yatakta buluyorum şu saatlerde kendimi......
Yaaaaa amaa kıyamam ben sana günün bi gün bile boş durduğun yokk hepten çöktün zayıflıcannenercini yeyiimm seninn
Benim eski apartmandaki komsudaydik bugun kv kp baya iyi anlasirlar da temizlik misafirlik derkn günler su gibi akıp geçiyor pamuğumm kendime vakit bile ayıramadan yorgunluktan yatakta buluyorum şu saatlerde kendimi......
Nerden bildinYaaaaa amaa kıyamam ben sana günün bi gün bile boş durduğun yokk hepten çöktün zayıflıcann
Hamilelik nasıl gidiyor bebeğimYaaaaa amaa kıyamam ben sana günün bi gün bile boş durduğun yokk hepten çöktün zayıflıcann
Güzel gidiyor canımm benim çok şükürrrrHamilelik nasıl gidiyor bebeğim
23_24 gibi eğer opu dan sonra 14 güne olursa. Şayet kendi günümü beklerse 29 gibiAy cildiracam ama şimdiiii Bat ne zamaaan
23_24 gibi eğer opu dan sonra 14 güne olursa. Şayet kendi günümü beklerse 29 gibi
Gunaydin canım nickom, günaydın canımlar
Günaydın canımmm
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?