Oo hemde kızınlaaTünaydın
Kızımla kahve içiyoruz
Ayy nasıl güzel gözüküyor canım afiyet bal şeker olsunÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t Jou ASSOSyal @Elhan @Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34 BlueBerry4268
Hep beraber olaydi eyiydiAyy nasıl güzel gözüküyor canım afiyet bal şeker olsun
Ona pekmezli su verdim ama cocuk kahvesi diyorOo hemde kızınlaa
Sende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işlerBende aldım kahvemi.geldimEki Görüntüle 2972071
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniYaaaaaaa çayınn olayımmm emiii mavooooo
Ne güzell ettinde geldin böyle heleee
Odaa güzellllOna pekmezli su verdim ama cocuk kahvesi diyorkendime mis gibi kahve sohbet muhabbet
Heee kuzzz özlemişimm epeeyy senideeeSende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işler
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniiyi yaptim demi bayadır yapamiyordum
İyi olurdu da malesefHep beraber olaydi eyiydi
İctim bileeeHeee kuzzz özlemişimm epeeyy senideee
Ooyy iç beniiii
Bugün evdemiyizzzz misafirler gelmiyooo dimii artıkk korkar oldummİctim bileeebende özledim vallahi hepinizi
Bugün evdemiyizzzz misafirler gelmiyooo dimii artıkk korkar oldumm
o nedemehh gıııııMisafir gelmiyorda bi su dolup gelecez
Bitti bittiSende hoşgeldin canım afiyet olsun bittimi işler
Çayım ol pamuğum demlik demlik içeyim seniiyi yaptim demi bayadır yapamiyordum
Kız tatlı su cesmesinden su doldurup geldiiko nedemehh gıııııkorkutmaa beniiyyyy
ohh misssBitti bitti
Akşama olsun şimdi bıraksunlarrrr pıtırcığımıKız tatlı su cesmesinden su doldurup geldiikşimdilik misafir yohh ama akşama olabilirrr
ohh misss
Oooo hemde közde, severiz yavrucumÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t Jou ASSOSyal @Elhan @Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34 BlueBerry4268
Aradigim keyifff
Temizlik bitinceJou @kedilinick D u t @HeLLaa @Simurgp ASSOSyal @Catlak-kurabiye @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy Jou Wilma11 @Kahve __Kokusu Madammor @coconatt @Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?