Günaydııın Canıımm Kediliiim
Sen nerelerdesin kurabişş göremiyordum bir kaç gündür seni
Evde aklıma estikçe bunu yaparım koca da kalkar yapmaya çalışır hahahaha Çok komik hareket
GÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞNAAAAAYDIIINNNNNN
Evde aklıma estikçe bunu yaparım koca da kalkar yapmaya çalışır hahahaha Çok komik hareket
günaydın tatlı kısss
Kuzu mesajı yazınca şarjım sıfırlandı
Rörrrrraaaaayyyddddddduuuuunnnnnnnnn
Hahahahaahah tabii zonguldaklısınn pek bi zonguldakk olduuuÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t Jou ASSOSyal Elhan Fatmazell bir mucizee bebeklinick Kelebekmf mavikelebek34 BlueBerry4268
Hahahahaahah tabii zonguldaklısınn pek bi zonguldakk olduuu
Bende aldım kahvemi.geldim
Temizlik bitinceJou bebeklinick D u t Minnosprenses Simurgp ASSOSyal Catlak-kurabiye mavikelebek34 Elhan clara PlutonMerkez Jou Wilma11 Kahve __Kokusu Madammor coconatt Mcz09 Lavinia_98 Nosking nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
Yaaaaaaa çayınn olayımmm emiii mavooooo
Temizlik bitinceJou bebeklinick D u t Minnosprenses Simurgp ASSOSyal Catlak-kurabiye mavikelebek34 Elhan clara PlutonMerkez Jou Wilma11 Kahve __Kokusu Madammor coconatt Mcz09 Lavinia_98 Nosking nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
Tam oldu hemdeee canımsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?