Yaaa evet yeni katıldım bu topiğeBen aslen maraşlıyım doğma büyüme Antep antepliyim derim adana yaşıom sen kaçırdın tabi ben antwptwyken 2 aydıe wvliyim
Adana baya sıcak hiç alışık olamam antep öyle değildiYaaa evet yeni katıldım bu topiğetaze geliiin sağlıklı huzurlu nice aylarınız olsun inşallah ne güzel hep sıcak memleketlerden gidiyorsun alıştın sanırım ben yapamıyorum yazları hemen memleketime kaçıyorum
Evet memlekete giderken yolda arabanın kliması dayanmıyor kız ölüyoruz sıcaktan evde klima olsa da ben yapamıyorum ya heryerim isilik oluyor sıcaktanAdana baya sıcak hiç alışık olamam antep öyle değildi
Hadi bakalım inşallah canımEvet memlekete giderken yolda arabanın kliması dayanmıyor kız ölüyoruz sıcaktan evde klima olsa da ben yapamıyorum ya heryerim isilik oluyor sıcaktanaz kaldı yaza tayinciyiz güzel yerler gelirse
Ama 2 saat yok arası Aksaray Konya yoksa 3 müydü yakınsın çok yaniŞansliyim da simdi esim gurbette bende anamdan babamdan gurbetteyim zorlaniyorum bayaa
Ohhh guzuum afiyet olsun
Hamilelükkkk görülmemiştir böyle kupaaOhhh guzuum afiyet olsunkupana kurban olam
1 buçuk saat kız ne 3 ü eşim aksaraylı hep gideriz ilçesine 2 buçuk saatte gideriz merkezi 1 buçuk saat ancaAma 2 saat yok arası Aksaray Konya yoksa 3 müydü yakınsın çok yani
Üzülme kız ben memleketime varmaya 8 saat yol gidiyom senede 3 kere anca gidiyom
HahahahaHamilelükkkk görülmemiştir böyle kupaa
Yakınız doğru ama eşimin kurallari ağır olduğu için o gurbetteyken bende gidemiyeceğim çok sık normalde ay da 2 kez giderdikAma 2 saat yok arası Aksaray Konya yoksa 3 müydü yakınsın çok yani
Üzülme kız ben memleketime varmaya 8 saat yol gidiyom senede 3 kere anca gidiyom
Browni kurabiye çok iyi gidiyo canimKahve yanina yapilabilecek tarifler alabilirmiyim
Enteresan bir karışım olmuş beybimHe yaa sağaaa benzedum aşkuuumm
Yok kız diyorum ya baska kedi görmedi ki hiç sadece kendi erkeği
Ayy gelin olunca bide hep ben tazeliyorum çaylari sorma
Petshop a satmışlar mama karşiliğinda kediler çogalinca bakamiyacaz diye erkek olanı mama karşiliginda satmişlar yani
Bende uğrasıyoru, diyetle ya abla 3 kilo vermisim de yaza kadar 70 olmam lazim13 kilom var daha verilecek ekmek yemiyorum vs öyle şeyler iste amin ablam hepimizin güzel olsun günleri
Ahahahahahsağol canım baya uzağa gitmissin sen benimki 70 km var
Afiyet olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?