Accık ucu değsin yeterTatilim Oooohhh yatacam öğlene kadar ooohhhh
Elleme dut u o nasıl çocuk yapılır tavsiye veriyor ateşli gençlerimize
Sen bilirsin beeebeeem
Ohhh dinlen yavru ceylan hakettin bunuuTatilim Oooohhh yatacam öğlene kadar ooohhhh
Elleme dut u o nasıl çocuk yapılır tavsiye veriyor ateşli gençlerimize
Sen bilirsin beeebeeem
Tuzlu yap sende neolcakkk ne farkederkii aslındaa irmik helveda peynirmi oluyo laaaBende tatlı istiyomherife dedim gelirken tuzsuz peynir al irmik helva yapim bulamamış
He tuzsuz olur güzel olurTuzlu yap sende neolcakkk ne farkederkii aslındaa irmik helveda peynirmi oluyo laaa
Cipsi hamilelikte yasak zaten evde var kociş aldı ama bana tuzlu kurabiye aldıı hahahaha gizliden bitane aldım içindennn cipsiyiYasak değil mi hamilelikte yaa kuzuum evde varsa bir iki at ağzına bir iki den bir şey olmaz
Aman ye ama abartmaCipsi hamilelikte yasak zaten evde var kociş aldı ama bana tuzlu kurabiye aldıı hahahaha gizliden bitane aldım içindennn cipsiyi
Merhaba
Hehehehe afiyet olsun guzuuum bir ikiden bir şey olmaz diye düşünüyorumCipsi hamilelikte yasak zaten evde var kociş aldı ama bana tuzlu kurabiye aldıı hahahaha gizliden bitane aldım içindennn cipsiyi
Merhaba nasılsınMerhaba
Yok abartmam tabidee bakalımmAman ye ama abartma
Çok şükür swn nasılsınMerhaba nasılsın
Yokyok olmaz okadar tabiiiHehehehe afiyet olsun guzuuum bir ikiden bir şey olmaz diye düşünüyorum
Allah iyilik versin şükür iyiyim bendeÇok şükür swn nasılsın
Eeehehehe tabi canm gerek yok öyle şeylere gençlerden öğrenecek çok şey varAccık ucu değsin yetersürtmeye amuda kalkamaya vıcık vıcık şeylere gerek yok
EevveveetttrOhhh dinlen yavru ceylan hakettin bunuu
Eeehehehe tabi canm gerek yok öyle şeylere gençlerden öğrenecek çok şey var
Eevveveetttr
He yaa sağaaa benzedum aşkuuummSen bağaaa benzedunn heleee
Yok kız diyorum ya baska kedi görmedi ki hiç sadece kendi erkeğiEvet yan-yana çok ilginç duruyo beybi, nasıl olurarada kacak var belkide
Ayy gelin olunca bide hep ben tazeliyorum çaylari sormaYaayarışmadan kazanınca geri gelmiyor mu anaa çok saçma sonuçta o hal sana verilmiş geri geldiğinde alman lazımdı
Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim varne ikide Bi çaya kalkcaz
Kendi başıma
Aminn aminn kuzum inşallah
Petshop a satmışlar mama karşiliğinda kediler çogalinca bakamiyacaz diye erkek olanı mama karşiliginda satmişlar yaniErkek olanı yavrusuyla annesine mama karşılığında petshopa .
Burayı anlamadım canım
Bende uğrasıyoru, diyetle ya abla 3 kilo vermisim de yaza kadar 70 olmam lazimMavişim çok şükür bir sıkıntı yok. Sıkı bir diyete girdim. Bugün ikinci günüm. Fırsat buldukça yürüyorum. Hedef -10 kilo... sağlıklı bir şekilde yürütüyorum. Meraklanma aç kalmıyorum.Senin de huzurlu sağlıklı günlerin olsun canım .
AhahahahahAyyy adı güzelllllahaa bu da konyalı ben de konyalı karaman
Osbir yaşındayım denizlide yaşıyorum buraya gelin geldim çünkü niye memleketimde erkek kıtlığı vardı uf salak kafam
Afiyet olsun bitanemCanım benim afiyet olsun
Bende de bir akşam kahvesi gelsin
Tarçınlı mini kurabiyeler yapabilirsinKahve yanina yapilabilecek tarifler alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?