İnşallah istediğimiz kiloya ineriz canım. Yaza kadar daha çok verirsin biraz dikkat etsen yeter bence.He yaa sağaaa benzedum aşkuuumm
Yok kız diyorum ya baska kedi görmedi ki hiç sadece kendi erkeği
Ayy gelin olunca bide hep ben tazeliyorum çaylari sorma
Petshop a satmışlar mama karşiliğinda kediler çogalinca bakamiyacaz diye erkek olanı mama karşiliginda satmişlar yani
Bende uğrasıyoru, diyetle ya abla 3 kilo vermisim de yaza kadar 70 olmam lazim13 kilom var daha verilecek ekmek yemiyorum vs öyle şeyler iste amin ablam hepimizin güzel olsun günleri
Ahahahahahsağol canım baya uzağa gitmissin sen benimki 70 km var
Afiyet olsun bitanem
Çok şükür canımMaşallah kuzuma çok şükür
Aşk olsun dutAccık ucu değsin yetersürtmeye amuda kalkamaya vıcık vıcık şeylere gerek yok
Dedim beeAşk olsun dutkot pantolonu niye demiyorsun işin sırrı orda ya. Biz senelerce uğraştık olmadı meğer kot pantolon giyinmeyi unutmuşız
Hee yaaa sormaaa sen şanslısın amaHe yaa sağaaa benzedum aşkuuumm
Yok kız diyorum ya baska kedi görmedi ki hiç sadece kendi erkeği
Ayy gelin olunca bide hep ben tazeliyorum çaylari sorma
Petshop a satmışlar mama karşiliğinda kediler çogalinca bakamiyacaz diye erkek olanı mama karşiliginda satmişlar yani
Bende uğrasıyoru, diyetle ya abla 3 kilo vermisim de yaza kadar 70 olmam lazim13 kilom var daha verilecek ekmek yemiyorum vs öyle şeyler iste amin ablam hepimizin güzel olsun günleri
Ahahahahahsağol canım baya uzağa gitmissin sen benimki 70 km var
Afiyet olsun bitanem
Aynen ablacım yaza kadar inerim istediğim kiloyaİnşallah istediğimiz kiloya ineriz canım. Yaza kadar daha çok verirsin biraz dikkat etsen yeter bence.
Bi an diyarbakırlıyım yazacaktım hahahaFatmacım nerelisin
Haa görmemişim kızDedim beepambıklı donu da dedim git bak
Nasıl unuturumHaa görmemişim kızhele diyom o ayrıntıyı nasıl unuttu dut
Şansliyim da simdi esim gurbette bende anamdan babamdan gurbetteyim zorlaniyorum bayaaHee yaaa sormaaa sen şanslısın ama
Ben aslen maraşlıyım doğma büyüme Antep antepliyim derim adana yaşıom sen kaçırdın tabi ben antwptwyken 2 aydıe wvliyimBi an diyarbakırlıyım yazacaktım hahahaKonyalıyım ama eşimin işi nedeniyle geçici bir süreliğine diyarbakırda yaşıyorum kuzum sen ?
Şimdiye cinsiyet öğrenmiştir o ablamızNasıl unuturum
Ahahahahah inşallah hızlı geçerMinnosprenses etiket yaparken her ne kadar seni pataklayasım gelse de seviyoruz be ya gel öpim gel 3 ay geçse de minnoş olsan gari
İnşallah inşallahAhahahahah inşallah hızlı geçer
Daha ergen 19 yaşondaŞimdiye cinsiyet öğrenmiştir o ablamız
Ahahahahahİnşallah inşallahBi daha da adını değiştir hele bak napıyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?