Hayırlı bir iş için bozmuşsunuz canım benim yerine gelir Allahı izniyle Rabbim gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla çabucak yaşatsın zor bir süreç kolaylaştırın Allahım

İnsanoğluna yaranılmaz bacı

Aynen kuzum inan paradan puldan geçtim
Tam seviniyoruz iki ay sürüyor sevincimiz Bi kontrole gidiyoruz gelişimi durmuş hopp kürtaj
Bıktım bunları yaşamaktan
Bi kere de tüp deneyelim diye yola çıktık
Onda da başka sorunlar çıktı
Çok şükür Bi tane embriomuz oldu
Nasip tutacak mı gelişecekmi doğurmaya kadar gidecek mi sağlıklı olacak mı
Püfff

He gız bize yaranılmaz

Canım benim hiç moralini bozma bir tane yumoş bir tane sperm evlat olmaya yetecek inşallah size, hepimize
Hepimizin hikayesi, hayatı, sınavı farklı. Türlü türlü eleklerden geçiyoruz. Sabrımızın mükafatını Rabbim iki dünyadada versin. bol bol dua et benim dualarımda seninle olsun Allah göbüşünü sağlıklı hayırlı evlatla doldursun

Soğuksa sıcak sıcaksa soğuk, düzse kıvırcık kıvırcıksa düz severiz ayol biz

Canm benimmm Amin aminn
Dediğin gibi kuzum Herkesin sınavı farklı mühim olan sabredebilmek
Çok zor gelsede bazen
Umarım bizde sabredip mükafatına erenlerden Oluruz
Çok bekledim çok istedim

Senin var mı bebişin

Biz kadınız ne istediğimizi çok da bilmeyiz
Ama herşeyi istediğimizi bilebilirdi tatlım

Bende bir süredir bekliyorum canım, daha önce bir gebeliğim düşükle sonuçlandı birde kimyasal oldu ne yazıkki
Yakın zamanda doğal olması için bekleme sürecine aldı doktor, doğal olmazsa tedaviye başlayacağız bir süre sonra bakalım hayırlısı hakkımızda

Ayy hakkat ya istediğimiz şeyi istiyor muyuz acaba gerçekten onu bile bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…