Balsınız napim dayanamıyorumCanımm yüreği güzelimBizde seni yiruuk bak
boluda teyzem var onun için gelmiştim ama 2017 den beri de gitmedim bide şurası yaniBizede gel ya mavişBoluyla yan yanayık
Ohhhoooo sen yazana kadar butün işlerr bittii yemekler yapıldı sen anca uyuÜsenme kıızz kalk tembel olcaak senin kızda sen gibi kalkk
İyidir senden nabernabersiiiz
Bolu cok güzel canim bizde gezmeye gideriz hep oralaraboluda teyzem var onun için gelmiştim ama 2017 den beri de gitmedim bide şurası yani
Oohh oohh sefan olsun kızOhhhoooo sen yazana kadar butün işlerr bittii yemekler yapıldı sen anca uyu
Hayırlı bir iş için bozmuşsunuz canım benim yerine gelir Allahı izniylePofffdffff
Don almalıyım
Yaaaa sosyyommm ben seni @Catlak-kurabiye kurabiye sandım pazara çıkan üff
Ama yoksam sende de mi var
Yok gıııı nerede tüp için bozduk
Çalışan menmuun deel çalışmayan memnun deel kim bozcak bu kısır döngüyü cococum
Hahahaha bilmemm kaç saattir nerdeydinnOohh oohh sefan olsun kızNere uyuyon bee
Aynen kuzum inan paradan puldan geçtimHayırlı bir iş için bozmuşsunuz canım benim yerine gelir Allahı izniyleRabbim gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla çabucak yaşatsın zor bir süreç kolaylaştırın Allahım
İnsanoğluna yaranılmaz bacı
Bende iş biter mi bebeemmHahahaha bilmemm kaç saattir nerdeydinn
Bitmezzzzzzzzz yerim senii canım benimmBende iş biter mi bebeemm
Canım benim hiç moralini bozma bir tane yumoş bir tane sperm evlat olmaya yetecek inşallah size, hepimizeAynen kuzum inan paradan puldan geçtim
Tam seviniyoruz iki ay sürüyor sevincimiz Bi kontrole gidiyoruz gelişimi durmuş hopp kürtaj
Bıktım bunları yaşamaktan
Bi kere de tüp deneyelim diye yola çıktık
Onda da başka sorunlar çıktı
Çok şükür Bi tane embriomuz oldu
Nasip tutacak mı gelişecekmi doğurmaya kadar gidecek mi sağlıklı olacak mı
Püfff
He gız bize yaranılmaz
Canm benimmm Amin aminnCanım benim hiç moralini bozma bir tane yumoş bir tane sperm evlat olmaya yetecek inşallah size, hepimize
Hepimizin hikayesi, hayatı, sınavı farklı. Türlü türlü eleklerden geçiyoruz. Sabrımızın mükafatını Rabbim iki dünyadada versin. bol bol dua et benim dualarımda seninle olsun Allah göbüşünü sağlıklı hayırlı evlatla doldursun
Soğuksa sıcak sıcaksa soğuk, düzse kıvırcık kıvırcıksa düz severiz ayol biz
Bende bir süredir bekliyorum canım, daha önce bir gebeliğim düşükle sonuçlandı birde kimyasal oldu ne yazıkkiCanm benimmm Amin aminn
Dediğin gibi kuzum Herkesin sınavı farklı mühim olan sabredebilmek
Çok zor gelsede bazen
Umarım bizde sabredip mükafatına erenlerden Oluruz
Çok bekledim çok istedim
Senin var mı bebişin
Biz kadınız ne istediğimizi çok da bilmeyiz
Ama herşeyi istediğimizi bilebilirdi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?