- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Kıyamam kuzum benimBende bir süredir bekliyorum canım, daha önce bir gebeliğim düşükle sonuçlandı birde kimyasal oldu ne yazıkki
Yakın zamanda doğal olması için bekleme sürecine aldı doktor, doğal olmazsa tedaviye başlayacağız bir süre sonra bakalım hayırlısı hakkımızda
Ayy hakkat ya istediğimiz şeyi istiyor muyuz acaba gerçekten onu bile bilmiyoruz
Allah razı olsun canımKıyamam kuzum benim
Rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin
Kimyasal arkası 2.ayda beşinciye hamiş kalmıştım ben
Vücut kendini hazırlıyomuş diyorlar sanırım doğru
Belki Seninki de olur hemen
İnşallaah hiç uğraştırmadan gelir mi işiniz ya
O nedu gıııNick ini görünce maveraünnehir diyesim geliyo
Yiiihhhhuuuuuuuuu
Kuzzz hele busaatte niye ayaktasuuuunnnnnnnO nedu gııı
Kocamı bekliyorumKuzzz hele busaatte niye ayaktasuuuunnnnnnn
Hahahahah sesini yesunn kocan emii kuuzzz maşaallahh maşaallahhhKocamı bekliyorumorada saat 10.35 ya sesimi duyacak öyle yatacakmış bugünn
KonuştummHahahahah sesini yesunn kocan emii kuuzzz maşaallahh maşaallahhh
Şimdi geçtim yatışa kuzummm iyi geceler bitanem sende uyuKonuştummsen napion bebişimm
Ohaaa gerçekten sok yaniii bune böyle yaaa vajinaya ne fondöten sürmekmiş anammEki Görüntüle 2974265 bunu gördüm şok oldum ya la
İyi geceler canımŞimdi geçtim yatışa kuzummm iyi geceler bitanem sende uyu
kocan nirde seninKocamı bekliyorumorada saat 10.35 ya sesimi duyacak öyle yatacakmış bugünn
Bebisler çok zor buyutuyoylrum canım çocuk büyütmek çok zor ananneleri var yardım eden herkes var ama iki tane gerçekten cokmzorAmin canımm laviimm
Bebişler nasıl
Ay yok bende nick konusunda hafızam çok kötüNapim kız nick konusunda hafızam zayıfBlueBerry4268 nın maşallahı var benim tel otomatik kaydetmese hele bide profil resimlerinizi değiştirseniz hayatta bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?