- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Pofffdffff15-20 tl olmuş bir don
Yaaaa sosyyommm ben seniCanikooooo bebek derken
Heee valla pahalı yaa,soğuk olduğu belli olmuş
Yok gıııı nerede tüp için bozdukYastık altında var mı yoksa
Ne güzel çalışıyor olman iş bulsak çalışacağız ama iş yok
Aynen bize hep balkanlardan gelirdi soguk hava dalgası bu defa size yağmamisYaaaaaaaaaa nasıl kıskandımmmm ammaaaaa ilk once burda yağardı oralara giderdii buranin havasına noldu beeeeee
İnsallah canım gelir tabide pek tutmuyor evet. Merkezdeyim ben burdada baya yağdı ama köylere daha çok yagmis diyorum köye gitsemde yuvarlansam yerdeyaaa ne güzel buraya da gelecek diyorlar ama anca yağar geçer tutmaz
canım sen hangi ildesinİnsallah canım gelir tabide pek tutmuyor evet. Merkezdeyim ben burdada baya yağdı ama köylere daha çok yagmis diyorum köye gitsemde yuvarlansam yerde
Zonguldakcanım sen hangi ildesin
Hahahahaha yollasanda gelmezz bugüb hava burda pekk güneşlii çok güzel havası varAynen bize hep balkanlardan gelirdi soguk hava dalgası bu defa size yağmamisGelir gelir yakinda İsterden burdan yollayayim ❄❄❄🌨❄❄❄
ooo ne güzel ben boludan ileri gitmedim hiçZonguldak
Oohh oohh sende güneşin tadını cıkarHahahahaha yollasanda gelmezz bugüb hava burda pekk güneşlii çok güzel havası var
o güneşin arkası ayaz olmasınHahahahaha yollasanda gelmezz bugüb hava burda pekk güneşlii çok güzel havası var
Vallahaa koltuğa uzanmışım gözüme gözüme geliyor güneşş bebişim güneş görsün karnımdaaOohh oohh sende güneşin tadını cıkar
Olabilirmiiio güneşin arkası ayaz olmasın
Kestane balının diyarı zonguldaktan selamlıyor bizi madammor.canım sen hangi ildesin
Aç göbüşü güneşlensin bebişVallahaa koltuğa uzanmışım gözüme gözüme geliyor güneşş bebişim güneş görsün karnımdaa
evet canım ordaymışKestane balının diyarı zonguldaktan selamlıyor bizi madammor.
Yani ordaydi hatirladigim
Hahahaha evettt evi supurecegidim çamaşırları atacağıdiim makineye kalkamadımAç göbüşü güneşlensin bebiş
Seni de cam balinin diyarı muglaya İzmir'e filan gelin olarak bekliyoruz artikevet canım ordaymış
çok uzak değil miSeni de cam balinin diyarı muglaya İzmir'e filan gelin olarak bekliyoruz artik
çok uzak değil miben marmara bölgesi dışına çıkmadım hiç
kız sınır orası ya ben soğuğa gelemem bak izmir muğla daha bir yakın geldiOOkudum boludan öteye gitmedim demişsin
Hakkari nasıl peki orası da kekik balının diyarı
Buraya gelceksiiinnnkız sınır orası ya ben soğuğa gelemem bak izmir muğla daha bir yakın geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?