Günaydın kuzummmRööörrrrraaaaayyyyyydddddduuuuuunnnnnnnnn
Beybitolaaarrrrrrrrr
Çok şükür kuzum iyiler gesmeye gidicez kahvaltımızı yaptık çay keyfindeyiziyiyi sen nasılısn
anangil babaygil nasıl
evlatlar nası
Ooooo hayurlu işleeeerrrrrÇok şükür kuzum iyiler gesmeye gidicez kahvaltımızı yaptık çay keyfindeyiz
Enerjini operumm seniinn madoomm balllGünaydın canlarımmmGünaydın güzeller Musmutlu günleriniz olsun
İçim coook enerjik ❄ Öp enerjimden sende enerjik ol bal suratEnerjini operumm seniinn madoomm balll
Hahahaha bak helee pıçak güzeluuuuuİçim coook enerjik ❄ Öp enerjimden sende enerjik ol bal suratPiçak güzelii🗡
oooh sefanız olsunÇok şükür kuzum iyiler gesmeye gidicez kahvaltımızı yaptık çay keyfindeyiz
Sağol güzel hamişiiimOoooo hayurlu işleeeerrrrr
Güzelim beniiimoooh sefanız olsun
Yemek yapıyorumNapiinnn kuzucumm
Ooyy kuzum olur öyle arada kabuslar görürsün hemen bol bol oku dua et Ayetel Kürsi, Felak, Nâs.Hahahaha bak helee pıçak güzeluuuuu
Oooyyy pek enerji sayılmam rüyamda değişik değişik şeyler gördümbi filmin içindeydim resmen cin olarakk gözüm önünden gitmeyyy
Bende rüyamda bıyık sakallarım çıktığını gördüm seyrek ama kalın simsiyahHahahaha bak helee pıçak güzeluuuuu
Oooyyy pek enerji sayılmam rüyamda değişik değişik şeyler gördümbi filmin içindeydim resmen cin olarakk gözüm önünden gitmeyyy
Sağol güzel hamişiiim
Kızzz busaatteeeeYemek yapıyorum
Bahahahaha allahımm yarabbiimm ya acayip acayip şeylerrrrBende rüyamda bıyık sakallarım çıktığını gördüm seyrek ama kalın simsiyah
Bu nasıl çıkmış nasıl olmuş böyle diye eldivenle temizliyodm ki işe geç kalmışım5 dk da koştur koştur nasıl hazırlanıp çıktı bilmiyorum
Öylee yapayiimm kuzuşummmmOoyy kuzum olur öyle arada kabuslar görürsün hemen bol bol oku dua et Ayetel Kürsi, Felak, Nâs.
Allah in izniyle hicbir şeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?