Dedim yaaa en guzelii miss gibiiiEvetiyi ağırlaniyoruz hani
Aman eksik etme unutma yani ama kahvalti konusunda baya geç yapiyorsun haaaDedim yaaa en guzelii miss gibiii
Evde oturup sıkılmaktansa değişiklik oluyodur sanabende yeni ettim kahvaltı vitaminimide içtumm
Kızzz anca uyanıyorumm deliiiAman eksik etme unutma yani ama kahvalti konusunda baya geç yapiyorsun haaa
anca mıııııııKızzz anca uyanıyorumm deliii
Yanii 11 veya buçukta uyanıyorum yatakta dolanıyorum hemen kalkmıyorum buhaftada kocim evde akşam gidiyor işe hazırlıyoruz yiyoruz derken oluyo saat 1anca mııııııı
ohhhh hayat sana güzelYanii 11 veya buçukta uyanıyorum yatakta dolanıyorum hemen kalkmıyorum buhaftada kocim evde akşam gidiyor işe hazırlıyoruz yiyoruz derken oluyo saat 1
Güzeldee hamilelik gerçekten kolay değillohhhh hayat sana güzel
biz kadınların çektiği işteGüzeldee hamilelik gerçekten kolay değill
Yaaa öyle zor değildee cano akla karışıyor bian ani hareketin oluyo acaba bebeğe birşey oldumu diyosun amaa ben okadar panik değilim tabiibiz kadınların çektiği iştehamilelik sonra doğum sonra çocuk ooo bu böyle gider
kıyamam sana zor mu geçiyo
inan ben de hamile kalsam çok panik yapardım herhalde. ay yavaş yürüyim koşmiyim ay bişey olacak karnımı tutarım sürekli sanki tutunca bişey olmayacakmış gibiYaaa öyle zor değildee cano akla karışıyor bian ani hareketin oluyo acaba bebeğe birşey oldumu diyosun amaa ben okadar panik değilim tabii
Hep kadınlar çekiyor doğuruyo ama babaya koşuyolarr
Yaaaa işte öyle olmiycan ben aslında çok rahatımmm ne insanlarr varr sırtında hamileyken odun taşıyolarr neler ediyorr onların işi hepten zorrinan ben de hamile kalsam çok panik yapardım herhalde. ay yavaş yürüyim koşmiyim ay bişey olacak karnımı tutarım sürekli sanki tutunca bişey olmayacakmış gibi
evet orasına katılıyorum. ne gıcık bir durumdur o
ben hamileyken odun taşısam bebeğim alttan fırlayıverirYaaaa işte öyle olmiycan ben aslında çok rahatımmm ne insanlarr varr sırtında hamileyken odun taşıyolarr neler ediyorr onların işi hepten zorr
Hahahaha ayy allahımmmm en hayırlı zamanda nasip etsin canımm eminimm ummadığın anda olcak benim öyle oldu ben eylülde tüpe gitcektimben hamileyken odun taşısam bebeğim alttan fırlayıverir
Selammm mavişş napiiiinnnnnnSelam kızlar
ah canım benim. ne güzel bir şey olmuş senin için. çok mutluyum senin adınaHahahaha ayy allahımmmm en hayırlı zamanda nasip etsin canımm eminimm ummadığın anda olcak benim öyle oldu ben eylülde tüpe gitcektim
selamlarrrrrrSelam kızlar
nasılsın canım napıyorsunselamlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?