biz kadınların çektiği işte hamilelik sonra doğum sonra çocuk ooo bu böyle gider

kıyamam sana zor mu geçiyo
Yaaa öyle zor değildee cano akla karışıyor bian ani hareketin oluyo acaba bebeğe birşey oldumu diyosun amaa ben okadar panik değilim tabii
Hep kadınlar çekiyor doğuruyo ama babaya koşuyolarr

Yaaa öyle zor değildee cano akla karışıyor bian ani hareketin oluyo acaba bebeğe birşey oldumu diyosun amaa ben okadar panik değilim tabii
Hep kadınlar çekiyor doğuruyo ama babaya koşuyolarr
inan ben de hamile kalsam çok panik yapardım herhalde. ay yavaş yürüyim koşmiyim ay bişey olacak karnımı tutarım sürekli sanki tutunca bişey olmayacakmış gibi

evet orasına katılıyorum. ne gıcık bir durumdur o

Reactions: Jou
Yaaaa işte öyle olmiycan ben aslında çok rahatımmm ne insanlarr varr sırtında hamileyken odun taşıyolarr neler ediyorr onların işi hepten zorr

ben hamileyken odun taşısam bebeğim alttan fırlayıverir
Hahahaha ayy allahımmmm en hayırlı zamanda nasip etsin canımm eminimm ummadığın anda olcak benim öyle oldu ben eylülde tüpe gitcektim

Hahahaha ayy allahımmmm en hayırlı zamanda nasip etsin canımm eminimm ummadığın anda olcak benim öyle oldu ben eylülde tüpe gitcektim
ah canım benim. ne güzel bir şey olmuş senin için. çok mutluyum senin adına biz henüz çalışmalara yeni başladık bakalım. Hayırlısı diyoruz bebişim. Allah razı olsun canım benim amin inşallaaaaahh

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…