- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
hahahahah nerdeeeeeeeeeee 13 ocakta belli olcak kuzuşumumDaha cinsiyet belli degil demi
Heheheheeh evetvallahaa kurtaramayuuhhhhh
Heheheheeh evet
Heheheehe yarın unutmazsam bir kaç tane daha veririm sana öyledelaleyi kaç kez dinledim bilmemm ama baya güzelll de ya çok az yapmış süresini
evetttt eminimmmm arabada daha heyecanlı oluyorr deneyecemmHeheheehe yarın unutmazsam bir kaç tane daha veririm sana öyle
Arabada dene bir de efsane oluyor basla falan
Hahahaha dene tabiiievetttt eminimmmm arabada daha heyecanlı oluyorr deneyecemm
kiibarca kıvırdumm kendimiiiHahahaha dene tabiii
Hehh aferin kibarca güccük fasulyemiz zarar görmedenkiibarca kıvırdumm kendimiii
amannn ne fenomenlerr oynuyoo hep oynaklarr birşey olduğu yokkkHehh aferin kibarca güccük fasulyemiz zarar görmeden
Olsun gızzz sen onlara ne bakan sen tedbiri elden bırakmaamannn ne fenomenlerr oynuyoo hep oynaklarr birşey olduğu yokkk
haahahaha dikkat ediyorum tabii cano genedeeOlsun gızzz sen onlara ne bakan sen tedbiri elden bırakma
Haftaya perşembeye falan yolcular sanırsamhaahahaha dikkat ediyorum tabii cano genedee
annenlerr ne kadar kalcak canııııım
Ooyyy canım üzülme biz varızzzHaftaya perşembeye falan yolcular sanırsam
Ayy kafam bi dağıldı çok iyi geliyor
Canımsın kuzum benimmOoyyy canım üzülme biz varızzz
Bende yalnızım bu şehirdeee
Günayduunn kuzucukCanımsın kuzum benimm
Günaydın güzel hamişimm
Vallahi bazen denk geliyor veya göruyorsundur misafir agirlaiz bol bol simdide misafirlikteyizÇok şükür iyi gidiyor.
Sen neler yapıyorsun ?
Ilk ben ogrenecem o zamanhahahahah nerdeeeeeeeeeee 13 ocakta belli olcak kuzuşumum
Aayyyy ne güzelll bunlar macaron bile varrr gittinizmi misafirliğeeeVallahi bazen denk geliyor veya göruyorsundur misafir agirlaiz bol bol simdide misafirlikteyiz
Ilk ben ogrenecem o zaman
EvetAayyyy ne güzelll bunlar macaron bile varrr gittinizmi misafirliğeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?