Allahhhımm sağlıcakla nasip etsinnnah canım benim. ne güzel bir şey olmuş senin için. çok mutluyum senin adınabiz henüz çalışmalara yeni başladık bakalım. Hayırlısı diyoruz bebişim. Allah razı olsun canım benim amin inşallaaaaahh
Anca evraklara giirrrevrak giriyorum
sen napıyosun
kalk iki tur at geri oturursunAnca evraklara giirrr
Oturuyorum toto üstünee uyuştu kaldı
Ben pek anlamam amaa kac haftalıksın haziranda doğurcaksan haziran annelerine girip sorabilirsin istersende sizi oraya etiketleyelimm temmuzsa temmuz annelerine sorsanız daha iyi cvp lar alirsınArkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba
Sabah beri dolandım durdum zatenn yeter beeeğğkalk iki tur at geri oturursun
senii yer mıncırlarumm emiiiiNeyse siz iyi olunda
nevar ne yokk başka kuzucummmBende senuu yerummmm
çalışıyorum canım iyiyim şükür. sen nasılsın bakayımnasılsın canım napıyorsun
aminnnnn canımın içiiiiAllahhhımm sağlıcakla nasip etsinnn
bende iyiyim canım çalışıyorumçalışıyorum canım iyiyim şükür. sen nasılsın bakayım
diyorum ki kışın çalışmasak evde otursak. sabah soğukta işe gitmek nasıl zor geliyorbende iyiyim canım çalışıyorum
keşke öyle bir şey olsa yada arabalar evden alsa kapının önünden kış tarifesi gibidiyorum ki kışın çalışmasak evde otursak. sabah soğukta işe gitmek nasıl zor geliyor
ahahaha bak o da güzel olabilirdi ama arabanın ya da servisin içi sıcacık olmalıkeşke öyle bir şey olsa yada arabalar evden alsa kapının önünden kış tarifesi gibi
tabi canım kapıya gelene kadar ısınır diye düşünmüştümahahaha bak o da güzel olabilirdi ama arabanın ya da servisin içi sıcacık olmalı
valla ben servisle gidiyorum ama ayaklarım buz tutuyo sabahları. sıcak olsa da alttan ısıtma olmadığı için ayaklar buzztabi canım kapıya gelene kadar ısınır diye düşünmüştüm
soğukta sabahları kalkmak gerçekten zor uygkun olsa bile dışarı çıkıncaoluyorsun
bende bi yerden sonra servise biniyorum serviste ve minibüste uyuyorumvalla ben servisle gidiyorum ama ayaklarım buz tutuyo sabahları. sıcak olsa da alttan ısıtma olmadığı için ayaklar buzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?