Iyi ki geldin kuzularımın kuzusuuuuunasıl ekşınlı geçiyormu günler

Bende şimdi İkizler topimizde onu yazıyordum full ekşın full dram.
Bugün kızı yatırıyorum, kaldırıyorum, kucakta taşıyorum ağlıyor. Bi amuda kaldırmadığım kaldı onuda yapsam mı dedim
O değil onun ağlamasına diğeride ağlıyor. Evde bnir bayram havası. Huni lazım nerden temin edebilirim

Oyyy kıyamam size ben yaa,eşek sipalarina bak birde birbirlerini kışkırtıyorlar ağzını burnunu isirasicalar yaa birlikte birde ters taklami atsanız bilemedim kuzusu off huni isteyenler çoğalıyor, acaba huni işine mi girsek rengarenk huniler şirketten, hadi gene iyisinizbebelere özelde yapalım hem

Hafiften Kayserilik mi var kirazlım balım Hemen işi ticarete döktün vallaha öpüyorum alıncağızından

Ters takla işide düşünülesi çok beğendim denicem

Huni konusunda kesinlikle ilk alıcı ben ve yandaşım Nosking olur Bebelere gerek yok biz bişi yapmıyoz onlara sırtları tok, altları pek. Bu ekonomide mama, bez alıyoz huni yok onlara

Sen naptın yarışmada peki yazamadım ama döktürmüşsün yine Ve tabiki yine sana oy verdim

Huni miii
Bende isterim

Dun iş ettumm salonla yatak oda altıüstü süpürüp temizledumm istannbula gitmeden ev pırıl pırıl olsun dedimm kafam raaht oluyo öyle yavaş yavaş ettim bugün mutfağı etcektim bi çamaşırları hallederim bide banyoları temizledim mutfak hemen biterr ama yatakodayla salon iş istiyo çok

Heeee hayırlısı olsunn be canommmm
Sorma ben yiyecen o büyüyecek

Huniyi takacak kafa lazım
Benimkini leylekler kaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…