Iyi ki geldin kuzularımın kuzusuuuuunasıl ekşınlı geçiyormu günler
Oyyy kıyamam size ben yaa,eşek sipalarina bak birde birbirlerini kışkırtıyorlarBende şimdi İkizler topimizde onu yazıyordum full ekşın full dram.
Bugün kızı yatırıyorum, kaldırıyorum, kucakta taşıyorum ağlıyor. Bi amuda kaldırmadığım kaldı onuda yapsam mı dedim
O değil onun ağlamasına diğeride ağlıyor. Evde bnir bayram havası. Huni lazım nerden temin edebilirim
tanışırız tabiiAh tesekkür ederimmmAllah razı olsun canım tanışmıyoruz ama tanısırız
Oyyy kıyamam size ben yaa,eşek sipalarina bak birde birbirlerini kışkırtıyorlarağzını burnunu isirasicalar yaa birlikte birde ters taklami atsanız bilemedim kuzusu off huni isteyenler çoğalıyor, acaba huni işine mi girsek rengarenk huniler şirketten, hadi gene iyisiniz bebelere özelde yapalım hem
Valla en iyisi toprak kuzum yaDokunanı bile çok pis çarpıyorum bildiğin gibi değil yaa
Kocişime ateş çıkıyor resmen
Sinirden delircem yaaa ne bu böyle
Huni miiiOyyy kıyamam size ben yaa,eşek sipalarina bak birde birbirlerini kışkırtıyorlarağzını burnunu isirasicalar yaa birlikte birde ters taklami atsanız bilemedim kuzusu off huni isteyenler çoğalıyor, acaba huni işine mi girsek rengarenk huniler şirketten, hadi gene iyisiniz bebelere özelde yapalım hem
Dun iş ettumm salonla yatak oda altıüstü süpürüp temizledummNiye kız
Heeee hayırlısı olsunn be canommmmAhahaha sen yicen o büyüyecek anası
Gittim yeni geldim eve. İşe de gitmicem çoh soğuk haftasonu iki gün çalışcam artık
Daha bişey demedi kuzum kan baktı rahim kalınlığına baktı
Aret hocaya gönderiyor sonuçları o ne derse ona göre ilaç yazacaksan yazar akşama haber verirler
Oooooo hayırlı işlerrr yavvv akşama sarma var heeeeGuzuuum sarma sarayukbelim goptuuu
Huniyi takacak kafa lazımHafiften Kayserilik mi var kirazlım balımHemen işi ticarete döktün vallaha öpüyorum alıncağızından
Ters takla işide düşünülesi çok beğendim denicem
Huni konusunda kesinlikle ilk alıcı ben ve yandaşımNosking olur Bebelere gerek yok biz bişi yapmıyoz onlara sırtları tok, altları pek. Bu ekonomide mama, bez alıyoz huni yok onlara
Sen naptın yarışmada peki yazamadım ama döktürmüşsün yineVe tabiki yine sana oy verdim
Yaa ama yaaa çok tatlıı yerim onu maşallah maşallahHunilenmeme sebep failide buraya bırakayım...
Az biraz mazoşisttir. Kendisini tırnaksız çizer ama asla ağlamaz. Karşınızda Miss Spark kepçe kulak
Eki Görüntüle 2975642
Mavişiiiimmmm napiiinnnncanımmmmmm
Yaaaaa çoooookkkk tattttlluuuuuuuu allahhh uzun ömürler versinn sıpaya bak heleeHunilenmeme sebep failide buraya bırakayım...
Az biraz mazoşisttir. Kendisini tırnaksız çizer ama asla ağlamaz. Karşınızda Miss Spark kepçe kulak
Eki Görüntüle 2975642
Senin bebişler nasıl canımHuniyi takacak kafa lazım
Benimkini leylekler kaptı
Huniyi takacak kafa lazım
Benimkini leylekler kaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?