- 12 Mart 2019
- 16.361
- 35.845
- 598
Dinlene dinlene yap canım yorma kendiniDun iş ettumm salonla yatak oda altıüstü süpürüp temizledummistannbula gitmeden ev pırıl pırıl olsun dedimm kafam raaht oluyo öyle yavaş yavaş ettim bugün mutfağı etcektim bi çamaşırları hallederim bide banyoları temizledim mutfak hemen biterr ama yatakodayla salon iş istiyo çok
Yaa ama yaaa çok tatlıı yerim onu maşallah maşallahseninde mi ikizdi canım
Öyle yaptım kuzuşummDinlene dinlene yap canım yorma kendini
Yaaaaa çoooookkkk tattttlluuuuuuuu allahhh uzun ömürler versinn sıpaya bak helee
Aminn kuzumm inşallahhhAmiiin cümlemizin evladına inşallahSende hayırlısıyla kucağına al onuda görelim Allahın izniyle
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar
Gram dedikçe altının yükselişi aklıma geliyorO ne dil kız paciko, oyun mu oynuyonuz bakim ana ve gram siz
Aman çatlakım yarım koydur mümkünseSenin bebişler nasıl canımtransfer konusunda çift mi tek mi derken tek olmasına karar verdik ama ikiz hayalimiz hala var kurmamalı mıyız yoksa öyle hayaller
klasik cuma rutini canımMavişiiiimmmm napiiinnnn
Eeee hadiii yarın evdesindir inşaallahhhklasik cuma rutini canım
sen napıyorsun
sabahtan karşıya gidip gelebilirim kahvaltıya kadar erken kalkarsam tabi sonrasını bilmiyorum her şey olabilirEeee hadiii yarın evdesindir inşaallahhh
Napemm oturuyirumm çamaşırları attım makineyee
hava güzel hafifte rüzgar var tam çamaşırlık at makinaya as ipeEeee hadiii yarın evdesindir inşaallahhh
Napemm oturuyirumm çamaşırları attım makineyee
Ahaaa nereye kahvaltıyaaa kızaammm bi dur eveeeeesabahtan karşıya gidip gelebilirim kahvaltıya kadar erken kalkarsam tabi sonrasını bilmiyorum her şey olabilir
Hahahahaha nerden biliyunnnn kızzz istanbulla aynı diyemi düşündünnhava güzel hafifte rüzgar var tam çamaşırlık at makinaya as ipe
Ay yazmadım sanıp tekrar yazmışımVermicem cevap zorlama
Gülme değil de ısırma isteği geldi ya nasıl dayanıyorsun bunları ısırmadanGörünce durduk yere bir gülme geldi değilim hadi itiraf edinBebeye bakıp bakıp gülüyom töbe estağfurullah
Eveeet ikizin kız olanı bu sende de mi ikiz var
yok kız bir işim var erken gidicem evde kahvaltıya yetişirim anlamında dedimAhaaa nereye kahvaltıyaaa kızaammm bi dur eveeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?