- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
soğuk hava terketmiş bizi yerini güneşli havaya bırakmış ondan dedimHahahahaha nerden biliyunnnn kızzz istanbulla aynı diyemi düşündünn
Hahah tek olarak tutundu canımAman çatlakım yarım koydur mümkünse
Bölünür falan tek de riskli
Kız Allah seni kahkaha attımAğzımla mi
Hani nereyi terk etmiş kızsoğuk hava terketmiş bizi yerini güneşli havaya bırakmış ondan dedim
Isin şakası tabi canım Rabbim gonlundekini versinGülme değil de ısırma isteği geldi ya nasıl dayanıyorsun bunları ısırmadan
Yok kuzum ben çift düşündüm sonra biraz araştırma yaptımNosking e sordum ve vazgeçtim
Hahha zalım ben
aynen canım göstermelik güneş ben hala lahana gibi giyiniyorumHani nereyi terk etmiş kızbu güneş kandırıyor azcuk kafamı çıkardım buz buz geri kalanımı çıkarmaya cesaret edemedim
ya dönemsel bazen oluyor bende böyle canım sürekli bişeyler istiyor bazende önüme koy yemem değişiğim birazHahha zalım benbide utanmadan profilime kurabiye resmi koymuştum neyse dedim daha fazla şeetmeyim
Bilemem artık belki 2 ve 3.cocugu aynı anda doğurursunHahah tek olarak tutundu canımbabası keseyi görene kadar bölündü mü acaba bölündü mü acaba diyordu ama yalnız olmayı tercih etmiş
Kız Allah seni kahkaha attım
Gülme değil de ısırma isteği geldi ya nasıl dayanıyorsun bunları ısırmadan
Yok kuzum ben çift düşündüm sonra biraz araştırma yaptımNosking e sordum ve vazgeçtim
Haaaaaa o zaman tamammyok kız bir işim var erken gidicem evde kahvaltıya yetişirim anlamında dedim
Öyle tabi kuzum sağlıkla sıhhatle gelsin yeter kiIsin şakası tabi canım Rabbim gonlundekini versin
Zor muhakkak bebek başlı başına zor
Nasipte ikiz varsa seni bulur elbet❤
inşaAllah yani yolda düşüp kalmam kahvaltıya yetişicem diyeHaaaaaa o zaman tamamm
kesin ben ama yumruklamak için de ellerimi kaldırmam aradan soğuk giriyor
Bendeeeaynen canım göstermelik güneş ben hala lahana gibi giyiniyorum
Bana da bekarken falan bir şeyler kokup gelirdiya dönemsel bazen oluyor bende böyle canım sürekli bişeyler istiyor bazende önüme koy yemem değişiğim biraz
Hahahahaha turp gibisin maşaallahhh kosmadaainşaAllah yani yolda düşüp kalmam kahvaltıya yetişicem diye
Yaparız belki öyle bir çılgınlıkBilemem artık belki 2 ve 3.cocugu aynı anda doğurursun
Hahahahaha ayy allahımm gördüğüm an sen geldin aklımaakesin ben ama yumruklamak için de ellerimi kaldırmam aradan soğuk giriyor
evlenince gitti miBana da bekarken falan bir şeyler kokup gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?