- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Aa iyi fikir patatesli keke bayılırımPatatesli kek yap tuzlu,çok güzel oluyoyada sote yap
Yaaff sizde mi görmüyorsunuzNerede kiz
canım tatlı isterken baktım var gözüküyor
Yok kız sabah durumlara bakarken bunu marshmallow olarak görmüştüm anlaşılan gören tek deli benimCanın mı istiyo lan
Ohh şükür Ya Rabbim biri daha gördücanım tatlı isterken baktım var gözüküyor
dutum maşaAllah ne kadar geniş mutfağınız varAha bu hem pratikEki Görüntüle 2975725
Eee gastronomi baş kenti diyozdutum maşaAllah ne kadar geniş mutfağınız var
Hiç duymamıştım ya sizin menüler çok zenginAha bu hem pratikEki Görüntüle 2975725
Bende bayılırım, bu ara yapıcam yoneAa iyi fikir patatesli keke bayılırım
Yaaff sizde mi görmüyorsunuz
AhahahHiç duymamıştım ya sizin menüler çok zengin
Ben simit aşı diyince simidin ortasına yumurta kırdın falan sandım
inşaAllah bir gün gelicem böyle hataydan antepi falan başlayıp gezmeyi istiyorummEee gastronomi baş kenti diyoz
Sana pembe yapalım kuzumYok kız sabah durumlara bakarken bunu marshmallow olarak görmüştüm anlaşılan gören tek deli benimASSOSyal hunimi istiyom ben
Bende simit gelecek diye bekledimAhahahbiz köftelik bulgura simit deriz.
simit aşı diyince benimde aklıma simitleri küçük küçük keserek bişey gelmişti meğer bulgurmuşAhahahbiz köftelik bulgura simit deriz.
Aayyy hamur makınan olsa okadar rahat edersinkii ben bekarken 400 ze almıştım şimdi olmuş binliraa diyorum bozulmaa sen naparım sensiz diyorummEt bakalım bugün poğaça.yapim dedim götüm kalkmıy
Bende gap turu istiyoruminşaAllah bir gün gelicem böyle hataydan antepi falan başlayıp gezmeyi istiyorumm
bende istiyorum onlardanAayyy hamur makınan olsa okadar rahat edersinkii ben bekarken 400 ze almıştım şimdi olmuş binliraa diyorum bozulmaa sen naparım sensiz diyorumm
Bak o da çok güzel oluyo kurbisimHiç duymamıştım ya sizin menüler çok zengin
Ben simit aşı diyince simidin ortasına yumurta kırdın falan sandım
Doktoramı sosyomm 13 ocaktaKuzu ne zaman gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?