Raflı ferforje alırsınn kuzu inan benim mutfağımada koyacak yerim yokk iyikide almışım hatta onuanca evlenirken mutağım müsait olursa bakarım şimdi evler çok küçük hangi birini sığdırcam
Inşaallahh sosyomm hem zaman geçmiş olurr doktora gitmek bile sabır işOoo super, çok sevindim beybitomsana çok iyi gelecek bu tatil
kız ben bazen herşeyi yemek gibi görüyorummm
Sağol kurbişiim tadı sarımsaklı yoğurt ile çıkıyor zatenOhh afiyetle sarımsaklı yoğurt ile yiyin
Evettt canikomm iş izni aldı eşim hem araba bakimı için hem tatil için ikisi biraraya getirdi iştee kv de yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada ben tek annemdeyim eşim döncekGüccük hamişiim gesmelere mi gidiyorr
Aynen olmazsa olmazıSağol kurbişiim tadı sarımsaklı yoğurt ile çıkıyor zaten
haha aynı ben yer yer sonra gider spor yapar
O zaman bu Sana
Ohhh çok sevindim senin adınaEvettt canikomm iş izni aldı eşim hem araba bakimı için hem tatil için ikisi biraraya getirdi iştee kv de yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada ben tek annemdeyim eşim döncek
MaşalaaaaasıAyyy bugün buralar çok şenlikli, maşallah bize canlar
Evett evett canımmmOhhh çok sevindim senin adına
Kafan dağılır
Aayyy evett sanırım haftasonuna giriyoruzz hahahaha kimse olmiycakkk bugün son işimizi yapalumm gibi olduAyyy bugün buralar çok şenlikli, maşallah bize canlar
Ama spor çok zevkli yahaha aynı ben yer yer sonra gider spor yapar
aynen iki farklı insan görüyorum kafam dağılıyor falan iyi geliyor yaniAma spor çok zevkli yayazın bende gider yürüyüş yapardım sonra gelir evde Bi kaç hareket yapardım off off
Valla maşallah maşallahAyyy bugün buralar çok şenlikli, maşallah bize canlar
Maşallah tabiiAyyy bugün buralar çok şenlikli, maşallah bize canlar
Sorma beybi,bende gidip börek yapicam kaldimValla maşallah maşallahbende size denk gelemiyordum çok iyi oldu
Ama şimdi gidip akşama yemek yapma vakti
Kiskananlar catlasın tey teyMaşallah tabiiKiraz güzeliiim
Yine güzeliz yine çiçekEvett evett canımmm
Aayyy evett sanırım haftasonuna giriyoruzz hahahaha kimse olmiycakkk bugün son işimizi yapalumm gibi oldu
Evett bitanemm bugün harika bigün olduYine güzeliz yine çiçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?