- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
önceden vaktim vardı param yoktu şimdi param var vaktim yokBende gap turu istiyorum
Iyiyim şükür piyemsesimm sennasılsın ,b8tti mı sarmaNasılsın guzuuum
Amiiinnn kuzumönceden vaktim vardı param yoktu şimdi param var vaktim yokbelki kocişimle gezeriz
Aayyy kızzz alll karacada indirim oluyo bazen 800 900 okadar rahatkii şipşak poğaça hamur işler ediyor kek bile oluyo çizkek oluyoo kurabiye oluyor herşey olurrrbende istiyorum onlardan
inşaAllah bir gün gelicem böyle hataydan antepi falan başlayıp gezmeyi istiyorumm
Bende simit gelecek diye bekledim
Bulgurrsimit aşı diyince benimde aklıma simitleri küçük küçük keserek bişey gelmişti meğer bulgurmuş
Aayyy hamur makınan olsa okadar rahat edersinkii ben bekarken 400 ze almıştım şimdi olmuş binliraa diyorum bozulmaa sen naparım sensiz diyorumm
Evet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdiIyiyim şükür piyemsesimm sennasılsın ,b8tti mı sarma
Yapma etmeBende bayılırım, bu ara yapıcam yone
Bende görmüyorum kuzu,yok bence
Yarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belkiYok kuzu istanbula
Yere uzan dumdukEvet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdi
anca evlenirken mutağım müsait olursa bakarım şimdi evler çok küçük hangi birini sığdırcamAayyy kızzz alll karacada indirim oluyo bazen 800 900 okadar rahatkii şipşak poğaça hamur işler ediyor kek bile oluyo çizkek oluyoo kurabiye oluyor herşey olurrr
Allah emiAhahahbiz köftelik bulgura simit deriz.
Ooo super, çok sevindim beybitomYarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belki
Hahahaha öyle yaptık vallahiYere uzan dumduk
kız ben bazen herşeyi yemek gibi görüyorummm
Güccük hamişiim gesmelere mi gidiyorrYarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belki
Menü içinden menü buluyoruzBak o da çok güzel oluyo kurbisim
Ohh afiyetle sarımsaklı yoğurt ile yiyinEvet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?