Sosyaliiimmm valla hepinize koşup koşup sarılasım var nasıl özledimOyyy bal peyim yaaaaaa çok özledik
Valla baya uzuncana bir tatil oldu geldim bende korktum ama
Bizde yaaSosyaliiimmm valla hepinize koşup koşup sarılasım var nasıl özledim
Vallaha uzun oldu baya arada girip çıktığınıda görüyordum hepp dedim herhalde gelecek buValla baya uzuncana bir tatil oldu geldim bende korktum ama
Yaa valla nasıl sevindim anlatamam aynı bu emojilerdeki gibi içim kıpır kıpırAy eline sağlık kurabiyemm 2 saattir burayı arıyordum
Heyoooo ben geldim hepiniz iyisiniz umarım sizleri çok özledimm hepinizi
Çok şükür sosyalim bir sıkıntı yok. Dışardan okuyup duruyordum mesajlarınızı yazamıyordum. Burdasın ama dokunamıyorum çok saçma diyip duruyordum kendi kendimeBizde yaakuzum iyi misin herşey yolunda mi
Geldim geldim vallaVallaha uzun oldu baya arada girip çıktığınıda görüyordum hepp dedim herhalde gelecek bu
Iyiyimm kuzuşummGeldim geldim vallanasılsın bakalım
Hele benimm helee benimm kurabiyemmmYaa valla nasıl sevindim anlatamam aynı bu emojilerdeki gibi içim kıpır kıpır
Daha gitme Bi yere perim bu hasretlik çok uzunduHele benimm helee benimm kurabiyemmm
Bende iyiyim çok şükrü yolunda canım herşeyIyiyimm kuzuşummsen nasılsınn herşey yolunda inşaallabh
Çok uzundu inşallah artık buralardayım canım kurabiyemDaha gitme Bi yere perim bu hasretlik çok uzundu
İnşaAllah perimmmm balımmmÇok uzundu inşallah artık buralardayım canım kurabiyem
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına peyimÇok şükür sosyalim bir sıkıntı yok. Dışardan okuyup duruyordum mesajlarınızı yazamıyordum. Burdasın ama dokunamıyorum çok saçma diyip duruyordum kendi kendime
Sen nasılsın iyisin inşallah bir problem yok değilmi
Aynen kurbişim yaa hep bakıyordum profileÇok özlemiştik dimi aşkom
Ya valla arada hesabı dondurasım geliyordu ama hepiniz benim çok içten arkadaşlarım olmuşsunuz çok iyi anladım bir yandan diyordumki iyi ya biraz telefondan uzaklaştım. Sonra ama kızları çok özledim diye geliyordu hemenÇok sevindim herşeyin yolunda olmasına peyimherşey kısmet yok bir sıkıntı şükür iyiyiz hepimiz
Çat kapı geldi çokta iyi etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?