- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
çalışıyorum tatlı kıs sen nörüyonKızçelerrr napıyonuzzzJou bir mucizee Fatmazell @ASSOSyal @HeLLaa bebeklinick @Elhan D u t @mavikelebek34
kan sonucun çıktı mıCanimm
Güzelce uzandım yatağıma
Örtünün altına girsim yatıyorum sabah sekiZde uyandım biraz uzanasim var .uyku değil de
Sen napiyosun
Yok kuzu gece 12 bucukta çıkıcazz kocim işten gelince ben hazır olcammAlışveriş yaptım geldim uzaniyorumnm canim
Naptin ciktinmi yola
Tuvalrti temizledimm kuzum mutfağı süpürüo sildim camaşırlar katlama kaldı aksama ben kendime hazırlıkk duş falanKızçelerrr napıyonuzzzJou bir mucizee Fatmazell @ASSOSyal @HeLLaa bebeklinick @Elhan D u t @mavikelebek34
Yeni dışardan geldik biraz belimi dinlendirip yemek yiyeceğiz kuzucum sen nasılsın napıyorsunKızçelerrr napıyonuzzzJou bir mucizee Fatmazell @ASSOSyal @HeLLaa bebeklinick @Elhan D u t @mavikelebek34
Ne kanı ben neler kaçırdımmçalışıyorum tatlı kıs sen nörüyonprofildeki kedişler senin mi
kan sonucun çıktı mı
üşüyomuş sürekli canım kanına baktırmaya gitmişti
Mekânın sahibi geldi
Anladım. Umarım bir şey çıkmazüşüyomuş sürekli canım kanına baktırmaya gitmişti
hoşgeldin ağam ver elini öpemnMekânın sahibi geldi
Estağfurullahhoşgeldin ağam ver elini öpemn
Estağfurullahde get yaşlanmadım o kadar
Estağfurullahde get yaşlanmadım o kadar
Aman üşendim gidip almayaçalışıyorum tatlı kıs sen nörüyonprofildeki kedişler senin mi
kan sonucun çıktı mı
dusunce kukun göründü kız
Anaaa uyu uyu şimdi birazYok kuzu gece 12 bucukta çıkıcazz kocim işten gelince ben hazır olcamm
Anaaa uyu uyu şimdi birazYok kuzu gece 12 bucukta çıkıcazz kocim işten gelince ben hazır olcamm
Vampir beslemesi yapıyorum canım
e nabıza düşmüştür kuzuAman üşendim gidip almayaasdaadafsfs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?