- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.872
- 698
Daha oncede gelmiştim denk gelmemisizdi sosyalimIyi ki burayada geldin minikom
AhahahaO günahını alamaz şuan2 gündür yeterince para harcadı
yemek yaptık fırında tavuk patates puding gerisi daha yok çay cerez yedik ictik ev halkiylaEeyyvaahhhh
Nasılsın?Merhaba canım
Oooo menü harikaaaAhahahao zaman ilerleyen zamanlarda alır
yemek yaptık fırında tavuk patates puding gerisi daha yok çay cerez yedik ictik ev halkiyladaha kimse yok bakalım
Iyiyim şükür senNasılsın?
Ben de çok şükür iyiyim. Yoruldum bayaIyiyim şükür sen
Misafirlerin mi çaya gelcek 2 çocuk arasında bunları yapmak zaten zorrBen de çok şükür iyiyim. Yoruldum bayailk kez çocuklarla poğaça,kurabiye yaptım da. Nasıl mücadele verdim anlatamam. 2 dakika durun diye diye . çaya gelecekler de.
GüneşlimiydiiBugün hava ne güzeldi koca gün sahilde gezdim geldim
İlk çıktığımda baya bir rüzgarlıydı sonra 4 gibi çok güzel sakin hiç rüzgar soğuk kalmadıGüneşlimiydii
Buara sıcaklık gelecek diyordu hava ama kaçgübdür var güneşİlk çıktığımda baya bir rüzgarlıydı sonra 4 gibi çok güzel sakin hiç rüzgar soğuk kalmadı
Güneş olsada soğuktu hava ama ya bugün o soğuklukta gitmişBuara sıcaklık gelecek diyordu hava ama kaçgübdür var güneş
Hahahah iyi güzel geçti yürüyüşmü ettin heleGüneş olsada soğuktu hava ama ya bugün o soğuklukta gitmiş
Arkadaşımla çıktım öyle canım oturduk yürüdükHahahah iyi güzel geçti yürüyüşmü ettin hele
Ooo harikaaaArkadaşımla çıktım öyle canım oturduk yürüdük
Yeme yeduk ağırlaştıkNapiin gülümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?