Rahatımm kuzumm bugün bi uyumuşum hep uyku isteğim var başladık galiba
Istanbulda canom
Ailemiz çevremiz hep burda bi biz tekiz çerkezköyde
Aaa yakınmışsınız kuzum
Yaaa İstanbul çok güzel çok göz alıcı
Ama çok paran olması lazm yaşamak için çok zordur orda yaşamak aldığın nefes para nerdeyse

Reactions: Jou
Aaa yakınmışsınız kuzum
Yaaa İstanbul çok güzel çok göz alıcı
Ama çok paran olması lazm yaşamak için çok zordur orda yaşamak aldığın nefes para nerdeyse
Yaaa eskiden çok kolaydı geçimii şimdi biz bile kirada burda istanbulda oturamayızz 2.5dan aşşaağı kira yok anca evin olcakta öyle geçiniceksinn ben zaten alıştım artık çerkezköyde orasıda iyice evler dolmaya başladı buranın çivisi çıktı artıkk geliyoruzz arada sırada arabamız var nekadar mesafe gerçekten okadar iyi kafam rahat

Evet kuzum herşey pahalı ne olcak halimiz bilmiyorum
Mesafe olmak kesinlikle çok iyi kuzum

Gidim orasını burasını bi elleyim bakalım nasıl tepki verecek
Senden haber bekleyyom

Evet kuzum herşey pahalı ne olcak halimiz bilmiyorum
Mesafe olmak kesinlikle çok iyi kuzum

Senden haber bekleyyom
Ayyy ilk yeni evlendiğimde cok zorlandım ben kalabalık ailede büyümüşümdür okadar zorduki eşime defalarca gidelim dedim sonra diyodu kimse yok kafan rahat neistiyosun dedi biyandanda ondan daha iyi iş bulamazdı istanbulda sonra ben alıştım zaten hiç istmeiyorum gelmek sırf ailemden sebep feliyorum yoksa bi anlamı yok artık arkadaşlarımda hepsi evlendi pek uymuyo olanlar sadece wpde konuşuyoruz

Aynen canm evlendikten sonra bütün ortamın herşeyin değişiyor
Kız halimi bazen aramıyor değilim
Ne kadar az insan o kadar kafa rahat Bi yandan

Reactions: Jou
Aynen canm evlendikten sonra bütün ortamın herşeyin değişiyor
Kız halimi bazen aramıyor değilim
Ne kadar az insan o kadar kafa rahat Bi yandan
Öylee yaniii yinede istiyorsun ama ben geçimi işi daha iyi neresiyse orada yaşamayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…