Varmı akşama dondurma
Ooooo hayırlı işleeeerrrrrLolipopdün vardı önceki gün vardı
Varda cok iyi haberler yok malesef canım
Senin bebişler den haber var mı kuzu
anammmm fırsat buldukça geliyorum diye terbiyesiz mi oldumTebriyesuzzzz
Evet bitti duş aldım kv inicem birazdanKadir imi izliyunnnbende kv deyimm çık gell
Hayırlıaı olaum güzelim duan da hep bunu dileVarda cok iyi haberler yok malesef canım
7 tane kalmıştı 4 ünün gelişimi durmuş geriye 3 tane kalmış onlarda geriden geliyo biraz dediler moralim alt üst oldu dün. Yarın son kez arayıp bilgi vericekler bakalım 5. Güne ulaştılarmı. Neden böyle oldu geçen denemem bu şekilde olmamıştı diye sordugumda büyük bir sperm faktörünüz var ortada Ondan dolayı da olabilir bu ayki verdiğiniz yumurtalardan dolayı da olabilir bunların hepsi bir ihtimal dedi
Aaaaaa mümkünatiii yooohhhhanammmm fırsat buldukça geliyorum diye terbiyesiz mi oldum
Beraber yemeğemiiiiiEvet bitti duş aldım kv inicem birazdan
Öyle diyorum canım çok şükür dilimizde dua yapacak başka bir şeyimiz yok kalmadı elimizden bu kadarı geliyorHayırlıaı olaum güzelim duan da hep bunu dile
Ama olacak sen sabırla nekle 2022de sende anne olacaksın umudunu yitirmeÖyle diyorum canım çok şükür dilimizde dua yapacak başka bir şeyimiz yok kalmadı elimizden bu kadarı geliyor
Şşşşşş çaktırmaBeraber yemeğemiiiii
Duş flaan hayurdur
Allah razı olsun kuzumAma olacak sen sabırla nekle 2022de sende anne olacaksın umudunu yitirme
İnşAllah bakarsın beraber haber veriirzAllah razı olsun kuzum
İnşallah rabbim nasip eder güzel günleri beraber görürüz
Ooooo offffff yeyinn beee yapsınn kaynanaaaŞşşşşş çaktırmabörek yapcakmış hamur işlerinde baya iyi de orada yicez
Ay gerçektenmiiİnşAllah bakarsın beraber haber veriirz
Nasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaöAy gerçektenmii
Gebelik mi planlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?