Sağol canım dursunYaaa sen bilirsin tabii kuzumm
Yaaa çok üzüldümVarda cok iyi haberler yok malesef canım
7 tane kalmıştı 4 ünün gelişimi durmuş geriye 3 tane kalmış onlarda geriden geliyo biraz dediler moralim alt üst oldu dün. Yarın son kez arayıp bilgi vericekler bakalım 5. Güne ulaştılarmı. Neden böyle oldu geçen denemem bu şekilde olmamıştı diye sordugumda büyük bir sperm faktörünüz var ortada Ondan dolayı da olabilir bu ayki verdiğiniz yumurtalardan dolayı da olabilir bunların hepsi bir ihtimal dedi
Çok iyi yapmışsın önce doktora gitmekle tebrik ederim seniNasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaöama istiyoruz zaten nişanlıykemde bu konuda fikirlerimizi söyledik evlendikten birkaç ay sonra plan yaptık rabbim nasip ederse inşallah hayırlısıyla
Agzundan akan suyuna kurbaaannnnn
Yaaaaa aramızda yeni gebiş adayları mu varrrrNasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaöama istiyoruz zaten nişanlıykemde bu konuda fikirlerimizi söyledik evlendikten birkaç ay sonra plan yaptık rabbim nasip ederse inşallah hayırlısıyla
En azindan gidene kadar cinsiyet netlesmis olur be kuzuSormaa terbiyesuzz doktorrr benimde sabrım varrr
3. Gün Dondurma var. Bizimkiler genetiğe de gidebilir di Onun için beşinci günü bekliyorlar sanırım Bir de doktorum genellikle beşinci gün embriyosu transferi yapıyor ondan da olabilirYaaa çok üzüldümhepsini 5.güne neden bekliyorlar ki 3.gün dondurma yok mu u
Sağlıklı olsun inşallah diğer üçü sağ salim gelişir dondurulur sana da tutar canm
Bende 26 yaşındayımHee yoktum tanışalım
Nerden başlim osbir yaşındayım
Çalışıyorum
Hayattaki yegane amacım çocuk sahibi olmak ama olamıyorum ehehehe
Neden burdayım çünkü buradakileri çok sevdim hoş sohbet muhabbet
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Haa yok sonuncusu demiyoduk
öle işte
Tabii kuzum doktor ondan dedi zaten tam net belli olur kafanız karışmaz dedii iyi böyle yaa sürekli gidip gelirsek bi erkek dicek bi kızEn azindan gidene kadar cinsiyet netlesmis olur be kuzu
Yanağını mıncırdığım nasılsınBende 26 yaşındayımBenimde çocuk yok bekliyoruz bakalım nasip. Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da inşallah Çok doğru yerdesin burada herkes çok iyi insanın kafası çok dağılıyor valla
Yaa ben yarin ne olcam bakalimTabii kuzum doktor ondan dedi zaten tam net belli olur kafanız karışmaz dedii iyi böyle yaa sürekli gidip gelirsek bi erkek dicek bi kız
Aminnn rabbim hepimize nasip etain inşallahÇok iyi yapmışsın önce doktora gitmekle tebrik ederim seni
İnşallah hemen olur Rabbim aratmadan nasip etsin canım
Yaaa evet kızlar öneriniz var mı banaYaaaaa aramızda yeni gebiş adayları mu varrrr
Aa varmı yoksa minnoşum ön hazırlıkmıNasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaöama istiyoruz zaten nişanlıykemde bu konuda fikirlerimizi söyledik evlendikten birkaç ay sonra plan yaptık rabbim nasip ederse inşallah hayırlısıyla
Niye okadar geç aldın yaa ben okadar bekleyemem mesela saati mutlaka sabah 10 11 gibi alırımmYaa ben yarin ne olcam bakalimOff bide randevu 3de yaa Heyecanim geri geldi
Oy mıncırılmış gibi hissettim valla yemekleri yaptım oturuyorum güzelim iyiyim şükür sen nasılsınYanağını mıncırdığım nasılsın
Ben almadim doktorun sekreteri gec vermis.Niye okadar geç aldın yaa ben okadar bekleyemem mesela saati mutlaka sabah 10 11 gibi alırımm
Hwnüz yok balım istiyoeuz amaAa varmı yoksa minnoşum ön hazırlıkmı
Dövmeye gidelim şu kızıBen almadim doktorun sekreteri gec vermis.
Yok kiiiiz deliiiDövmeye gidelim şu kızı
Hayırla ve sağlıkla insallah canimHwnüz yok balım istiyoeuz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?