Yaaa ümitsiz olma herşey yolunda gider inşallah
Genetiğe niye gitcek ki kuzum sizin
Bende 26 yaşındayım Benimde çocuk yok bekliyoruz bakalım nasip. Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da inşallah Çok doğru yerdesin burada herkes çok iyi insanın kafası çok dağılıyor valla
Annaaa bu da minnakmıştam zamanı hemen yap çocuk bekleme
Ne olursa gençken oluyo

Aminnn rabbim hepimize nasip etain inşallah

Yaaa evet kızlar öneriniz var mı bana
Var kızım
Ayağını havaya dik
Beline yastık koy
Olmadı amuda kalk

Şaka şaka kuzum yumurtlama günlerini az çok biliyorsan 3 gün üst üste değerlendir
Adetten hemen sonra çalışmalara başla
Akışına bırak stres yapmamaya çalış
İlişkiden sonra hemen kalkma 1 saat falan uzan
Tez vakitte kalırsın bence kaç yaşındasın sen

Bende öyle oldu adettim bitti ilkbaşta 3 gun üst üste yaptık denedik oyle ilkdefa sonra 2veya 4 günde bir ettim ve hep yürüyüş yaptım yumurtalarım hareketlenir diyee dukan birası içtim kilo verdim o mu bilmiyorum nisand akorona olmuştum adetim şaşmıştı olmazdı sonra enfeksiyon kaptımm sonra 2 korona aşısı oldum hemen o ay hamile hangisi işe yaradı bilemem ama allah ol dedi ve oldu benim yumurtam nezaman çatlar belli değill

Adet düzensizliği mi var ya da pco mu var sende kuzum

Bu dördüncü denemem olacağı için canım. Genetik bir problem olabilir mi sağlıklı embriyo transfer edelim bir de öyle bakalım diye

Yaaa öyle diyorum ya herşeyin de var bi zamanı eylülde ben kararım netti tüpe gidicektim güyaa
Senin tüpsüz gelen bebikin dötünü yesinler
Bu dördüncü denemem olacağı için canım. Genetik bir problem olabilir mi sağlıklı embriyo transfer edelim bir de öyle bakalım diye
Hadi yaaa
Hiç hamilelik oluşmadı mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…