Hahahahaha tamam tamammmm pıçağıı indirdummmYok kiiiiz deliiiSıkıntı yok ya evim yakin gider gelirim ha 10 ha 3 boşver
Çok şükür canım benim iyiyim bende kv inicem akşam ondayızOy mıncırılmış gibi hissettim valla yemekleri yaptım oturuyorum güzelim iyiyim şükür sen nasılsın
Yaaa ümitsiz olma herşey yolunda gider inşallah3. Gün Dondurma var. Bizimkiler genetiğe de gidebilir di Onun için beşinci günü bekliyorlar sanırım Bir de doktorum genellikle beşinci gün embriyosu transferi yapıyor ondan da olabiliryarın belli olucak hersey pek ümidim yok ama
Annaaa bu da minnakmışBende 26 yaşındayımBenimde çocuk yok bekliyoruz bakalım nasip. Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da inşallah Çok doğru yerdesin burada herkes çok iyi insanın kafası çok dağılıyor valla
Var kızımAminnn rabbim hepimize nasip etain inşallah
Yaaa evet kızlar öneriniz var mı bana
Bende öyle oldu adettim bitti ilkbaşta 3 gun üst üste yaptık denedik oyle ilkdefa sonra 2veya 4 günde bir ettim ve hep yürüyüş yaptım yumurtalarım hareketlenir diyee dukan birası içtim kilo verdim o mu bilmiyorum nisand akorona olmuştum adetim şaşmıştı olmazdı sonra enfeksiyon kaptımm sonra 2 korona aşısı oldum hemen o ay hamile hangisi işe yaradı bilemem ama allah ol dedi ve olduYaaa ümitsiz olma herşey yolunda gider inşallah
Genetiğe niye gitcek ki kuzum sizin
Annaaa bu da minnakmıştam zamanı hemen yap çocuk bekleme
Ne olursa gençken oluyo
Var kızım
Ayağını havaya dik
Beline yastık koy
Olmadı amuda kalk
Şaka şaka kuzum yumurtlama günlerini az çok biliyorsan 3 gün üst üste değerlendir
Adetten hemen sonra çalışmalara başla
Akışına bırak stres yapmamaya çalış
İlişkiden sonra hemen kalkma 1 saat falan uzan
Tez vakitte kalırsın bencekaç yaşındasın sen
Adet düzensizliği mi var ya da pco mu var sende kuzumBende öyle oldu adettim bitti ilkbaşta 3 gun üst üste yaptık denedik oyle ilkdefa sonra 2veya 4 günde bir ettim ve hep yürüyüş yaptım yumurtalarım hareketlenir diyee dukan birası içtim kilo verdim o mu bilmiyorum nisand akorona olmuştum adetim şaşmıştı olmazdı sonra enfeksiyon kaptımm sonra 2 korona aşısı oldum hemen o ay hamile hangisi işe yaradı bilemem ama allah ol dedi ve oldubenim yumurtam nezaman çatlar belli değill
Yok kuzumm 35 gunde olurum 38 gundde olurum yumurtam çatlardı döllenmezdii hanii öyleydii kaçkez çatlatma iğne vuruldum döllenmedi düşünAdet düzensizliği mi var ya da pco mu var sende kuzum
Nasip kuzum demekki zamanını bekliyormuş sıpaYok kuzumm 35 gunde olurum 38 gundde olurum yumurtam çatlardı döllenmezdii hanii öyleydii kaçkez çatlatma iğne vuruldum döllenmedi düşün
Yaaa öyle diyorum ya herşeyin de var bi zamanı eylülde ben kararım netti tüpe gidicektim güyaaNasip kuzum demekki zamanını bekliyormuş sıpa
Hayırdırr inşaallahhhhYazcam canım
Bu dördüncü denemem olacağı için canım. Genetik bir problem olabilir mi sağlıklı embriyo transfer edelim bir de öyle bakalım diyeYaaa ümitsiz olma herşey yolunda gider inşallah
Genetiğe niye gitcek ki kuzum sizin
Annaaa bu da minnakmıştam zamanı hemen yap çocuk bekleme
Ne olursa gençken oluyo
Var kızım
Ayağını havaya dik
Beline yastık koy
Olmadı amuda kalk
Şaka şaka kuzum yumurtlama günlerini az çok biliyorsan 3 gün üst üste değerlendir
Adetten hemen sonra çalışmalara başla
Akışına bırak stres yapmamaya çalış
İlişkiden sonra hemen kalkma 1 saat falan uzan
Tez vakitte kalırsın bencekaç yaşındasın sen
Senin tüpsüz gelen bebikin dötünü yesinlerYaaa öyle diyorum ya herşeyin de var bi zamanı eylülde ben kararım netti tüpe gidicektim güyaa
Hadi yaaaBu dördüncü denemem olacağı için canım. Genetik bir problem olabilir mi sağlıklı embriyo transfer edelim bir de öyle bakalım diye
Oldu canım ilk denemem hiç tutmadı ikinci tuttu boş gebelik oldu 3. Tuttu hamileydim hersey yolundaydı bebek eksensefali oldu kafatası gelişmemiş ti normal doğumla sonlandırdık.Senin tüpsüz gelen bebikin dötünü yesinler
Hadi yaaa
Hiç hamilelik oluşmadı mı kuzum
Hahahaha yeeee teyzoşuuuuSenin tüpsüz gelen bebikin dötünü yesinler
Hadi yaaa
Hiç hamilelik oluşmadı mı kuzum
Aynen erkenden kalk git derdi yok missHahahahaha tamam tamammmm pıçağıı indirdummmrahat rahat uyanır yavaş yavaş hazırlanırsın
Kıyamam yaaaOldu canım ilk denemem hiç tutmadı ikinci tuttu boş gebelik oldu 3. Tuttu hamileydim hersey yolundaydı bebek eksensefali oldu kafatası gelişmemiş ti normal doğumla sonlandırdık.
Hayırlısıyla sağlıkla uğraştırmadan geliversin canım benimHwnüz yok balım istiyoeuz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?