Yok ya ne kadar iyi olsa da beraber yaşamaya kalktın mı illaki bir yerde anlaşamamzlık çıkarHahahahah dimiii benimki açma börke poğaça koy hergün önüne borek falann tamam yanii onlarla aşk yaşaarr
bakma kaynanam cin gibidir normalde hep beraber yaşasak neoluruz bilmem eşimin sayesinde böyle iyi bana
Sormaa kuzumm 2 hafta bende kaldı kadını daha yeniyeni tanıdımYok ya ne kadar iyi olsa da beraber yaşamaya kalktın mı illaki bir yerde anlaşamamzlık çıkar
Tabi canım yeri geliyor insan kendi anne babasından sıkılıyor evinin sakin dingin zamanlarını özlüyor ev ev üstüne olmuyor ya en iyisi kendi ayrı evin olucak ve herif te anacı olmayacak anacı olursa vayy halimizeSormaa kuzumm 2 hafta bende kaldı kadını daha yeniyeni tanıdımbirsüre insan birbirinden sıkılıyorr
Sormaaa oyönden bak çok şansliyyızzz kuzuu bırakta yemekte seçici olsun derdimiz o olsun vallahiiTabi canım yeri geliyor insan kendi anne babasından sıkılıyor evinin sakin dingin zamanlarını özlüyor ev ev üstüne olmuyor ya en iyisi kendi ayrı evin olucak ve herif te anacı olmayacak anacı olursa vayy halimize
Aynen kuzucumm haklısınSormaaa oyönden bak çok şansliyyızzz kuzuu bırakta yemekte seçici olsun derdimiz o olsun vallahii
Oyy yolları açık olsun kuzum. İnşaAllah Rabbim tez vakitte yeniden kavuştursunAnnemle babamı yolcu ettim de geldim
Ev bi sessiz kaldı
Yerimm balll
Ayyy kurabiyemmm Allah razı olsun amin inşallahOyy yolları açık olsun kuzum. İnşaAllah Rabbim tez vakitte yeniden kavuştursun
Eşim evde değil balımNeden soğuk değilse bi yürüyüşe çık eşinle vallahi bi yürüyüş bile insanın havasını değiştiriyor iyi geliyor
İyiyiz uzanmisiz kumsala, pardon koltuğa asdasfasdaafs .Naber canlar
Bende uzanmisim yatiyorum canimmİyiyiz uzanmisiz kumsala, pardon koltuğa asdasfasdaafs .
mormormor sen napiyosunnnn
Zonguldaktandin demi senBende uzanmisim yatiyorum canimm
Ben burdayım ama burda olmayabilirim deBen geldim gelinde azıcık konuşalım ya nerdesiniz
Hahahahhah her an herşey olabilirBen burdayım ama burda olmayabilirim de
Hahah belki banlanırız falanHahahahhah her an herşey olabilir
Aaaa niye hem ben duruken size ban gelmezHahah belki banlanırız falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?