Napalım kader kısmet işte canları sağ olsunda yollar aşılırInsan bian boşluğa düşüyorr bee kuzuuu
Aynenn öyle canımm benimm.nevar ne yokNapalım kader kısmet işte canları sağ olsunda yollar aşılır
Aynı kuzum bildiğin gibi geldim eşim bana öğüt veriyor işteAynenn öyle canımm benimm.nevar ne yok
Vqllaha sorma bugün pek kimse yokAynı kuzum bildiğin gibi geldim eşim bana öğüt veriyor iştehiçkimse yok burada nerede herkes
Yaa wifi yok sanırım kv deVqllaha sorma bugün pek kimse yokbenimde internet az
Sorma kv hiçbirşey ettirmez zatennYaa wifi yok sanırım kv de
Sen nasılsın iyisin inşallah bir yaramazlık yoktur umarım
Tataaaa geldim napiyosun anne kuşuAynı kuzum bildiğin gibi geldim eşim bana öğüt veriyor iştehiçkimse yok burada nerede herkes
Aaa .Sorma kv hiçbirşey ettirmez zatenn
Herşeyden korkarlarr doğalgazdna bile
Iyiyimm biraz yürüyüşe çıktım belim ağrıdı
İyi olmuş havan değişmiştir kuzum uzanınca geçen ağrınSorma kv hiçbirşey ettirmez zatenn
Herşeyden korkarlarr doğalgazdna bile
Iyiyimm biraz yürüyüşe çıktım belim ağrıdı
Hahahahah kediliimTataaaa geldim napiyosun anne kuşu
Hahahahah kediliim
Napayım buralarda takılıyorum sen nasılsın napıyorsun?
Hahahahah biz gelince açıyolar canımmAaa .
Çok kalın giy doğalgazı yakmaya korkan insanlar önüne yemek koyiyorlar bari
Uzanabilsemm koltukmu yetiyo eve kp yayılmış 3 lü koltuğa ben kv 2 li koltukta oturİyi olmuş havan değişmiştir kuzum uzanınca geçen ağrın
Neden soğuk değilse bi yürüyüşe çık eşinle vallahi bi yürüyüş bile insanın havasını değiştiriyor iyi geliyorBende bir gireyim dedim canım
Skldm catlicam
Amaaan get kendi odanızaUzanabilsemm koltukmu yetiyo eve kp yayılmış 3 lü koltuğa ben kv 2 li koltukta otur
Eşim tekli koltukta dahada gelmez buralara
Yaa kv uzan diyo böyle heep ama olmuyo işte kendi öteye geçmiş oluyor ben rahat edemiyorum zaten sabah akşam kadın koşuyo yemek kendi yapıyo hep hepimize ayrı yemek ediyor vallaha kadından bi ağzından kötü laf duymadım yanii helal olsunAmaaan get kendi odanıza
Yazık mı değil hamiş hamiş oturtuyorlar senikaç gün kaldı annenlere geçmene
E sen hamişsin sana ayrı tolerans gösterilmeli tabii artık bir kaç gün idare edecek kayınvalidecikK
Yaa kv uzan diyo böyle heep ama olmuyo işte kendi öteye geçmiş oluyor ben rahat edemiyorum zaten sabah akşam kadın koşuyo yemek kendi yapıyo hep hepimize ayrı yemek ediyor vallaha kadından bi ağzından kötü laf duymadım yanii helal olsun
2gün kaldı canomm
Hee vallahaa daha mayısa kadar gelemeyizz zatenn ya eşimde bazen bazı şeylerede seçicidir oyüzden zorlanır oda biliyo neyi sevip sevmeyeceğii yapıyorrE sen hamişsin sana ayrı tolerans gösterilmeli tabii artık bir kaç gün idare edecek kayınvalidecik
Seçiçi eşler çok zor bee benimkide öyle seçiçi olmayanlar ne şanslı hee koy sebze yemeğini yesin benimki sebze yemeklerinden nefret eder yapabileceğim yemek sayısı kısıtlı çoğu zaman dışardan söylüyoruzHee vallahaa daha mayısa kadar gelemeyizz zatenn ya eşimde bazen bazı şeylerede seçicidir oyüzden zorlanır oda biliyo neyi sevip sevmeyeceğii yapıyorr
Hahahahah dimiii benimki açma börke poğaça koy hergün önüne borek falann tamam yanii onlarla aşk yaşaarrSeçiçi eşler çok zor bee benimkide öyle seçiçi olmayanlar ne şanslı hee koy sebze yemeğini yesin benimki sebze yemeklerinden nefret eder yapabileceğim yemek sayısı kısıtlı çoğu zaman dışardan söylüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?