Sorma kv hiçbirşey ettirmez zatenn
Herşeyden korkarlarr doğalgazdna bile
Iyiyimm biraz yürüyüşe çıktım belim ağrıdı
Aaa .
Çok kalın giy doğalgazı yakmaya korkan insanlar önüne yemek koyiyorlar bari

Reactions: Jou
Uzanabilsemm koltukmu yetiyo eve kp yayılmış 3 lü koltuğa ben kv 2 li koltukta otur
Eşim tekli koltukta dahada gelmez buralara
Amaaan get kendi odanıza
Yazık mı değil hamiş hamiş oturtuyorlar seni kaç gün kaldı annenlere geçmene

K
Amaaan get kendi odanıza
Yazık mı değil hamiş hamiş oturtuyorlar seni kaç gün kaldı annenlere geçmene
Yaa kv uzan diyo böyle heep ama olmuyo işte kendi öteye geçmiş oluyor ben rahat edemiyorum zaten sabah akşam kadın koşuyo yemek kendi yapıyo hep hepimize ayrı yemek ediyor vallaha kadından bi ağzından kötü laf duymadım yanii helal olsun

2gün kaldı canomm

E sen hamişsin sana ayrı tolerans gösterilmeli tabii artık bir kaç gün idare edecek kayınvalidecik

E sen hamişsin sana ayrı tolerans gösterilmeli tabii artık bir kaç gün idare edecek kayınvalidecik
Hee vallahaa daha mayısa kadar gelemeyizz zatenn ya eşimde bazen bazı şeylerede seçicidir oyüzden zorlanır oda biliyo neyi sevip sevmeyeceğii yapıyorr

Hee vallahaa daha mayısa kadar gelemeyizz zatenn ya eşimde bazen bazı şeylerede seçicidir oyüzden zorlanır oda biliyo neyi sevip sevmeyeceğii yapıyorr
Seçiçi eşler çok zor bee benimkide öyle seçiçi olmayanlar ne şanslı hee koy sebze yemeğini yesin benimki sebze yemeklerinden nefret eder yapabileceğim yemek sayısı kısıtlı çoğu zaman dışardan söylüyoruz

Hahahahah dimiii benimki açma börke poğaça koy hergün önüne borek falann tamam yanii onlarla aşk yaşaarr

bakma kaynanam cin gibidir normalde hep beraber yaşasak neoluruz bilmem eşimin sayesinde böyle iyi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…