Oohhhhh napcan oturup uzan gitsiin beaaaaBugün yattim hep bi yemek yedim hazirlayip sorasi full yatis
Aynen ya arada şaaapmak lazim serilip yatmakOohhhhh napcan oturup uzan gitsiin beaaaa
Vallahaaa geldim buralara yemek derdim yok kafa rahatt miissssAynen ya arada şaaapmak lazim serilip yatmak
Oohh hep kv de yapiyo demiiiVallahaaa geldim buralara yemek derdim yok kafa rahatt miissss
Evett beybii hernekadar güzel edemesede amaann dedim bendeeOohh hep kv de yapiyo demiii
Olsun kuzu başkasinin yaptigi tatli gelir bu zamanlardaEvett beybii hernekadar güzel edemesede amaann dedim bendee
Aynenn yaaa gerçekten allah razı olsun herakşam 5 te cevizli yoğurt getiriyor bana edip 6 da yemek yiyoruz sonra öyle geçiyorr zamannOlsun kuzu başkasinin yaptigi tatli gelir bu zamanlarda
Oooo kv ye bak sen masallahAynenn yaaa gerçekten allah razı olsun herakşam 5 te cevizli yoğurt getiriyor bana edip 6 da yemek yiyoruz sonra öyle geçiyorr zamann
Bende salatayı yapıyorumm işte hep bugünde pilav ettim eşim dedi sen yap kv pek edemiyo hala pilavı çok lapa ediyorOooo kv ye bak sen masallah
Allah muhabbetinizi artirsin yap tabi kuzummBende salatayı yapıyorumm işte hep bugünde pilav ettim eşim dedi sen yap kv pek edemiyo hala pilavı çok lapa ediyor
Aynen çiçeğummmmAllah muhabbetinizi artirsin yap tabi kuzumm
Yaa süpermiş valla maşallah azmine hayranım1,5 yıldır aralıksız gidiyorum canım benimki artık alışkanlık oldu
Sende benim canımsı nIyi geceler bitanemm merakta bırakma beniii olurmuu canımın en içisin sen pamuk kalpliimm
25 liraya aldık canım zamlanmiş baya 10 küsür liraya almıstim aylar önce..Duphastonla yoluna girecek canım
Kaça aldin duphastonu zamlanmis mi
Geçmiş olsun bu arada
Canım benimm iyimisinnnnSende benim canımsı nBitti sükür olsun yariñ namazlarima başlıyorumm
25 liraya aldık canım zamlanmiş baya 10 küsür liraya almıstim aylar önce..
Sagol bebegim
İyiyim canım şükürler olsun bitanemCanım benimm iyimisinnnn
Iyiyimm canımm benimmmİyiyim canım şükürler olsun bitanemsen nasılsın iyimisin
Iyi uykular bitanem bnde benimkiyle konustum bnde yaticamIyiyimm canımm benimmmşimdi geçiceğimm uykuyaa
Iyi geceler canımın içiIyi uykular bitanem bnde benimkiyle konustum bnde yaticam
Insan bian boşluğa düşüyorr bee kuzuuuAnnemle babamı yolcu ettim de geldim
Ev bi sessiz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?