napim canım çalışmaca. sen napıyosunNapiyorsun canı.
Bende uzanıyoreee napeemmmnapim canım çalışmaca. sen napıyosun
Yok kuzum altı üstü aşı oldu neyine bakcamAaaaaa oyüzden doğru dürüstt göremiyoruzz senii
Geçmiş olsun nickommm
Işin zorr bebe gibi bakarsın şimdi
Bu arada sen ne durumdasın annene gectin mi ?Aaaaaa oyüzden doğru dürüstt göremiyoruzz senii
Geçmiş olsun nickommm
Işin zorr bebe gibi bakarsın şimdi
Nebilim la halısaha diyon tel örgüye çizdirmiş diyon dedim adam sakatlandıYok kuzum altı üstü aşı oldu neyine bakcam
Yarına inşaallahhhBu arada sen ne durumdasın annene gectin mi ?
Allah iyilik güzellik versin canımElhancimJou cum iyiyim kuzularım, eşim halı sahada biyerlerini çizdirmis tel örgüye
Onun icin tetanoz aşısına gittik geldik, evdeyiz şimdi
Siz nasılsınız
Yok sadece macta tel örgüye elini çizdirmis tetanoz aşısı oldukNebilim la halısaha diyon tel örgüye çizdirmiş diyon dedim adam sakatlandı
Yok da ne uzulcem eli çizildi diyeAllah iyilik güzellik versin canımGeçmiş olsun. onlar dokuz canlıdır üzülme ...öbür halı saha maçına turp gibi olur inşallah.
Hahahah adamlar alem yaYok sadece macta tel örgüye elini çizdirmis tetanoz aşısı olduk
Teşekkür ederim ablamGözün aydın minnoşum
Hafta sonu buradalar balım işteAaaaaayyyyyy gerçektenmiii melooomm kalcaklar dimiiii
Iyi yaptı iyi olduu senin için yaa gelsin değişiklik olurr sende gidemiyosun doğru dürüsttHafta sonu buradalar balım işteben gitmiom diye annem sitem etti ben gelirim dedi
Yok canımIyi yaptı iyi olduu senin için yaa gelsin değişiklik olurr sende gidemiyosun doğru dürüstt
Kardeşin gelicekmi
Maç diye çıldırıyor ablasıHahahah adamlar alem ya
Çok isterimTeşekkür ederim ablamantepte denk gelirsek bir kahve içelim
Olsun yaa annenle guzel güzel gezersiniz vakit geçerYok canım
Hahahahah ne maçı var gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?