Çok şükür kuzum iyiyim kahvaltı yapıyorum sen nasılsıngünaydın bebem nasılsın
afiyet bal şeker olsunÇok şükür kuzum iyiyim kahvaltı yapıyorum sen nasılsın
Allah kolaylık güç kuvvet versinafiyet bal şeker olsun
ben de gene çalışıyorum napim
aminn canosuAllah kolaylık güç kuvvet versin
Ben de bulabilsem düzgün bir iş girmek isterdimaminn canosu
İş bulmak da zor kuzum çalışsan zor çalışmasan zorBen de bulabilsem düzgün bir iş girmek isterdim
geçenlerde diyordum ya floya girmeyi düşünüyorum diye Dün floya uğradık eşimle eleman fazlalığı bile varmış alım yokmuş
Benim için istediydim kafam dağılsın kafama takmayım diyeİş bulmak da zor kuzum çalışsan zor çalışmasan zor
Sen adet oldun mu bakimBenim için istediydim kafam dağılsın kafama takmayım diye
Yok koyulaşma olmuştu 19 24 aralıkta değerlendirdik ama adetim de geçince test yaptım negatif olmadı bu ay da adetim de yakındır kasık ağrılarım var çünküSen adet oldun mu bakim
Bomba gibiyim valla dün gece dışarı çıktık güzeldi bayağı sizin gününüz nasıl gectiMutku yılarr güzellukkk nasılsınn
Oooo eglence yapılmış buleBomba gibiyim valla dün gece dışarı çıktık güzeldi bayağı sizin gününüz nasıl gecti
Sağlık olsun kuzum hiç üzülme bu ay olmaz öbür ay olurYok koyulaşma olmuştu 19 24 aralıkta değerlendirdik ama adetim de geçince test yaptım negatif olmadı bu ay da adetim de yakındır kasık ağrılarım var çünkü
Bu ay adet bitince incir yiyeceğim yumurtalıklara çok faydası oluyormuş yumurtlama masajı da deneyeceğim inşallah bu ay son olur
Aynen napalım sağlıklıyız şükürSağlık olsun kuzum hiç üzülme bu ay olmaz öbür ay olur
Evet kuzum kan değerleri düşük ve Rahim iyiyse belli olur heraldeAynen napalım sağlıklıyız şükür
Senin adet bitiminden sonra mı transfer tarihi belli olacak ?
Yoo ben teeeekHerkes kocasiylaaaaağğg
Benim kocam çalışıyor bu hafta sonu iznini hafta içi kullandıHerkes kocasiylaaaaağğg
Hadi hayırlısıyla inşallah kuzummEvet kuzum kan değerleri düşük ve Rahim iyiyse belli olur heralde
İnşallaah bitanemHadi hayırlısıyla inşallah kuzumm
Kocanı nere yolladun kızzźzzzzzYoo ben teeeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?