Uyuyakalmışık ailecek
Tamamm bee kafalar birmilyoonnnKZ dün gittiği maçı diyorum daaaaa
Allaahhh canını almayağğğ hahaahah ne güldurdün beni burda ne güzelll oohh yaa uyumalar fLann hayat size güzel pampaaaaUyuyakalmışık ailecekSen napiiin kuzuuu
Oohh ohh afiyetler olsun yarasın bebişeAllaahhh canını almayağğğ hahaahah ne güldurdün beni burda ne güzelll oohh yaa uyumalar fLann hayat size güzel pampaaaa
Bende uzanmışım izgara tavuk yedik bi gömmüşümmmm
Hee vallahaa kuzuu iyi geldiiOohh ohh afiyetler olsun yarasın bebişe
Yarasın kuzummHee vallahaa kuzuu iyi geldii
Ehh iste bitanemm belim ağrıyo bu beni baya etkilicek gibiiYarasın kuzummNasilsin bugün
Ahh simdiden başladiysa son aylari demiyeyim ben sanaEhh iste bitanemm belim ağrıyo bu beni baya etkilicek gibii
Yürüyüncede etkiliyo tabii daha fazla dün yürüyüş ettim eve geldim heryerim kopuk yurume şeklim değişti laAhh simdiden başladiysa son aylari demiyeyim ben sanaDogurunca geciyo hepsi sabret
Hayirlisiyla sag salim gelsinlerdeYürüyüncede etkiliyo tabii daha fazla dün yürüyüş ettim eve geldim heryerim kopuk yurume şeklim değişti la
Son ayları bende düşünemiyorum kuzum hayırlısı ya çekeceğimiz varsa göreceğimizde var
Öyle tabii kuzummHayirlisiyla sag salim gelsinlerde
İnşAllah canım inşallahOlsun yaa annenle guzel güzel gezersiniz vakit geçer
Oooo mutlu yılaarrrr hellooooo canım benimmMutlu huzurlu sağlıklı yıllar bebeklerim
Hahahaha Günaydın guzuummgünaydın canikolar
eski yılınızı şutlar yeni yılınızı kutlarım ama bu dünün aynısı
günaydın bebem nasılsınHahahaha Günaydın guzuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?