Hahahaha köy biraz sıkıcı olabiliyor ama temiz havaO yıllarda yaşasam bana köy duserdi
Hiç uğraşamam valla
Dük olacaksam neyse
Rabbim sağlık versinÇok şükür kuzuumm iyiyim sen nasılsın bende özledim seni ikizcikler napar
Aynenn yanii daha sonra etkiledii belki nebilem kızzzÇiğköfteyi de pazar yedim kuzum, hani bugün olmuş salı
Başka bsey oldu da ne oldu
Evde sıcak niye usuteyim
Hahahaha alışırlar daha küçükler anasııRabbim sağlık versin
Hep iyi ol inşallah
Napsın büyüyorlar
Uykuları çok bozuldu bu ara düzene sokmaya çalışıyorum
Onlar da bana inat kafalarına göre başka bi düzen kuruyorlar
Çeşme başındaki ev senin olacaksa sıkıcı olmaz gerçiHahahaha köy biraz sıkıcı olabiliyor ama temiz hava
Bilmen lazimAynenn yanii daha sonra etkiledii belki nebilem kızzz
Hahahahaha allah seni neden olmasın senin için çeşme başını ben alırımÇeşme başındaki ev senin olacaksa sıkıcı olmaz gerçi
Habire eve su taşımaya gelcem sonuçta, sohbet ederdik
Hahahahahahaha daha doğurmadımm benn suan cici anneyimm doğurduktan sonrada artık elektrik çarpılmışa döncek saçlarr gözler kızaracak uykusuzluktannBilmen lazim
Annesin sen
Anneler herşeyi bilir, bi le cek!
Bsey sorcam köyde hizmetcimiz olabiliyor muHahahahaha allah seni neden olmasın senin için çeşme başını ben alırım
Belki uslu huzur veren bir bebek olurHahahahahahaha daha doğurmadımm benn suan cici anneyimm doğurduktan sonrada artık elektrik çarpılmışa döncek saçlarr gözler kızaracak uykusuzluktann
Heee ağanın kızıysan oluyirrBsey sorcam köyde hizmetcimiz olabiliyor muAsdafadafs
Ayy çokta severimBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
MssPARE
Cookiie
Lavinia_98
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Ay bu şarkı çok üzüntülü ama çok güzel ama beni hep ağlatıyorBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
MssPARE
Cookiie
Lavinia_98
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Öyle valla kuzumHahahaha alışırlar daha küçükler anasıı
Hepimize sağlık versin rabbim kuzuumm sağlık gitti mi bir işe yaramıyor çünkü
Harikaa bir eser içime hep dokunuyor karşıma çıktığında veya dinlediğimdeBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
MssPARE
Cookiie
Lavinia_98
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Çocuklar anne karnına düştüğü anRabbim sağlık versin
Hep iyi ol inşallah
Napsın büyüyorlar
Uykuları çok bozuldu bu ara düzene sokmaya çalışıyorum
Onlar da bana inat kafalarına göre başka bi düzen kuruyorlar
Yaaa vallahi zamanla oda çıkar ben bekliyorumÖyle valla kuzum
Biz kadınlar canımızın kıymetini pek bilmiyoruz
Allah ne verdiyse temizlik yapcam derken
Keşke kendi kendine temizlenen ev yapsalar
Yaaaaa mavooommmm iyiki geldin nasıl özledim seniiii şarkılarınna kurban olee aşklarunn bitanesii pamuk kalpliiimmmmmmmmBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
MssPARE
Cookiie
Lavinia_98
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Hahaha inşaallahh hele nickomBelki uslu huzur veren bir bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?