E hani Afrika'lı kahveler?
Etiyopya kahvesi dediğin acı mı oluyor kuzuumZaten Etiyopya kahvesi ama Türk çekimiOrda da meşhuruz merak etme sen
En güzelii vallahaa miokyuummmmHerşeyiyle en sadesindenEki Görüntüle 2981650
Etiyopya kahvesi dediğin acı mı oluyor kuzuum
'tabi sen teknolji tarafından bize sunulan tüm kolayliklari her bakımdan zararli gördüğün için rrahat etmemize ettirilmemize şiddetle karşısın ama.... 'Yaaa vallahi zamanla oda çıkar ben bekliyorum
Bende pek severim huzurlu bir sesi var adamınAyy çokta severim
Beni uzaklara götürür her dinleyisimdeAy bu şarkı çok üzüntülü ama çok güzel ama beni hep ağlatıyor
Demi insanin icine işliyor sesi sözleriHarikaa bir eser içime hep dokunuyor karşıma çıktığında veya dinlediğimde
Teşekkür ederim canıımm beniim
Bende senu ösledim joum nickini de öslemişimYaaaaa mavooommmm iyiki geldin nasıl özledim seniiii şarkılarınna kurban olee aşklarunn bitanesii pamuk kalpliiimmmmmmmm
Burda oll hep
Yaaa çok ilginç bir gayfeymişBizim kahveden bir tık daha acı ama ilginç bir şekilde içimi daha yumuşak
Şimdi kızlar gelir sen yumuşak mı seviyorsun diyeYok anam sert seviyorum
En güzelii vallahaa miokyuummmm
Ammaaaa hiç yakıştıramadım sen zengin garusunnn biraz daha süs lazımdı
Özleee vallahaa hepinuzee pek iyi geldii nickBende pek severim huzurlu bir sesi var adamın
Beni uzaklara götürür her dinleyisimde
Demi insanin icine işliyor sesi sözleri❤❤❤
Bende senu ösledim joum nickini de öslemişim❤ güzelim benim sende hep burda ol ❤❤
Sen hep uzaklards değil misin zateeeen kalben aklenBeni uzaklara götürür her dinleyisimde
Yaa hahahahaha'tabi sen teknolji tarafından bize sunulan tüm kolayliklari her bakımdan zararli gördüğün için rrahat etmemize ettirilmemize şiddetle karşısın ama.... '
Bihter matmazele demişti bunu
Nicko da fatmazele desinnnnn
Trabzon burması alabilirsin banaaaBizim süsümüz kalbimizde güzelim
Vay be ne cümle kurdum
Amaaa bana kimse şarkı armağan etmemişti çok duygulandımBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
@bir mucizee
@Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
@ASSOSyal
D u t
@MssPARE
@Hogwartss
@Lavinia_84
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Kedilim inşallah sana da nasip olsun hep dualarımdasınÇocuklar anne karnına düştüğü an
Anama dünyayı nasıl zehretsem diye bir amaç içinde oldukları için hiç şaşırmadim
Inşallah biz görürüz o günleriYaaa vallahi zamanla oda çıkar ben bekliyorum
Vur cehaletimi yüzümeZaten Etiyopya kahvesi ama Türk çekimiOrda da meşhuruz merak etme sen
Trabzon burması alabilirsin banaaa
Aynen canım tabi iyi gelir ilk o nickinle tanıdım seniÖzleee vallahaa hepinuzee pek iyi geldii nick
Nasılda bilir bak uzaklarda olduğumuSen hep uzaklards değil misin zateeeen kalben aklen
Esin alisabilmis miAynen canım tabi iyi gelir ilk o nickinle tanıdım seni❤
Nasılda bilir bak uzaklarda olduğumu4.000km ötede benimm aklımda fikrimde
Ben etmiş oldum artık şarkılar kurban olsun sizeAmaaa bana kimse şarkı armağan etmemişti çok duygulandım
Öküz kocam dahil
Kedilim inşallah sana da nasip olsun hep dualarımdasın
Varsın dünya da zehir olsun kız 3 5 sene
Inşallah biz görürüz o günleri
Görmeden ölürsem yanarım yanarım bunca sene amele gibi temizlik yaptığıma yanarım
Vur cehaletimi yüzüme
Bizim aile hekimi etiyopyalı
Ankara tıp mezunu
Eşi de malatyalı benim eşim de malatyali
Enişte diyoruz doktora
Neyse malatyaya kız istemeye gitmiş ailesiyle
Kayınpederi bunun doktor olduğuna inanmamış
Diplomanı getir öyle iste kızı demiş
Çok da uzun bi adi var
Ne zaman ilaç yazdıran eczaneden bu doktoru çok mu aradın diyorlar
Bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?