- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
Kuzum UyumuştumSen nerdeydin ya gelmedin hiç
Sen nasıl istersen kuzumYaaa öyle tabii kuzumm herkes burda uğraşıyor hanii nebilimm cok ince düşünürüm ben
Gel beraber olsun mucizemmsenin güzel kalbine kurban olurum ben
ah yaşa neden takılıyorum kuzum biliyor musun bu yaşta 45 li yaşlar hormonlarını taşıyor olmam mucizeme hiç kavuşamama korkusu sardığından erteleme şansım olmadığından bugün olmazsa yarın demek için çok geç kaldığımdan
aynen yaaaa bi de bağırıyo en son yatak odasındaydı ordan şarja kovmuştuk
ağzım ayrıldı size yazarken neye gülüyo bu mal dicekler
uzay gemisi gibi dayanmış kapıya salak şey git öbür odaya madem ne bağırıyon
bi yere takılıyor kucaklayıp başka yere koyuyorum inat gidip aynı yere gidip oradan kurtulmaya çalışıyor çok komik yaa a
sorma önce onlardan sonra kocadan yatamadm
afiyet olsun kuzuuuuummmm
ya bu nasıl güzel bir yerrrr ölürüm sanaaaaaa bennnn
Ne kadar güzelmiş ama insanın içi açılıyor vallahiBizim bahçemizdeki atölyesii kuzumm
Sağoll degişik değişik fincan atarım hep
Hahahahahahah ayyy halamdada var da böyle birşey görmedimm halam diyo kapiyı kapatmasan hep aynı yerden süpürüyorr dedii bende gördüm kocamanda birşeymiş yaniisenin güzel kalbine kurban olurum ben
ah yaşa neden takılıyorum kuzum biliyor musun bu yaşta 45 li yaşlar hormonlarını taşıyor olmam mucizeme hiç kavuşamama korkusu sardığından erteleme şansım olmadığından bugün olmazsa yarın demek için çok geç kaldığımdan
bi yere takılıyor kucaklayıp başka yere koyuyorum inat gidip aynı yere gidip oradan kurtulmaya çalışıyor çok komik yaa a
Hahahahah başka neler oldu bilmemmmmsorma önce onlardan sonra kocadan yatamadm
Oooyyyyy mucizemmmm bende sağaaaa ölüreeeeemmmmmmmmmmafiyet olsun kuzuuuuummmm
Biraz yoğunluk vardı canım gelenim gidenimSağol kuzum beraber olsun iyiyim çok şükür sen nasılsıngörünmüyorsun bir kaç gündür
Nereye gitsem fincan değişik olsun diye atardımm değişik şeyleri sevdiğim içinnNe kadar güzelmiş ama insanın içi açılıyor vallahi
Haritalandırmasını yapmamışlardır kuzum halanlar yapınca o heryeri dip bucak süpürüyor sonra işi bitince kendi yerine gidiyor telefondan da takip edebiliyorsun nereyi süpürdüğünüHahahahahahah ayyy halamdada var da böyle birşey görmedimm halam diyo kapiyı kapatmasan hep aynı yerden süpürüyorr dedii bende gördüm kocamanda birşeymiş yaniiaslınd adüğmeyle kapanıyor o kuzuu çalışmaması için oyle yapsaydınız ya gece gece amhvettii sizi küçük oğlan
Hahahahah başka neler oldu bilmemmmm
Oooyyyyy mucizemmmm bende sağaaaa ölüreeeeemmmmmmmmmm
Aa ne güzelBiraz yoğunluk vardı canım gelenim gidenim
Hahahah sorma aynennnHaritalandırmasını yapmamışlardır kuzum halanlar yapınca o heryeri dip bucak süpürüyor sonra işi bitince kendi yerine gidiyor telefondan da takip edebiliyorsun nereyi süpürdüğünüayyy daha neler çıkıcak
Aboovvvvv ne çişmiş kızz işedunn gettin geriye yatmağaaaKuzum Uyumuştum
Gece çişe uyandım o ara gördüm etiketiniii
Hahaha ya gerçketenmi nickommJou şükür kavusturana. Nickin içimi açtı
Geçen hafta sonu eşimle börünün yeni sezonunu yayınlamışlar blu tvde onu izledik 2039 yılını anlatıyor herşey dokunmatik ve herşey robottan ayy dedim gerçekten böyle miHahahah sorma aynennn
Bazı zenginler robot sübürkesi varHaritalandırmasını yapmamışlardır kuzum halanlar yapınca o heryeri dip bucak süpürüyor sonra işi bitince kendi yerine gidiyor telefondan da takip edebiliyorsun nereyi süpürdüğünüayyy daha neler çıkıcak
Afiyet olsun şekerim akşam geliyim ben şimdi gelememHaydi gelin kahveyeee
Jou bir mucizee D u t @ASSOSyal @madammor @Mi-Ok Yun bebeklinick BlueBerry4268
Mucizecigim kaç yasindaydin unuttum cicegimsenin güzel kalbine kurban olurum ben
sorma önce onlardan sonra kocadan yatamadm
afiyet olsun kuzuuuuummmm
Ayyy hahahaha bulaşık sümgeri bile ne kadar para olmuş yaa sormaBazı zenginler robot sübürkesi var
Ben parayı bulunca bulaşık süngeri alayım anca
anam telden programı var ordan kapatmazsan durmuyokiHahahahahahah ayyy halamdada var da böyle birşey görmedimm halam diyo kapiyı kapatmasan hep aynı yerden süpürüyorr dedii bende gördüm kocamanda birşeymiş yaniiaslınd adüğmeyle kapanıyor o kuzuu çalışmaması için oyle yapsaydınız ya gece gece amhvettii sizi küçük oğlan
Hahahahah başka neler oldu bilmemmmm
Oooyyyyy mucizemmmm bende sağaaaa ölüreeeeemmmmmmmmmm
Tamam ne zaman istersen kuzucuğuumAfiyet olsun şekerim akşam geliyim ben şimdi gelemem❤
Çamurla yıkarlarmış öncedenAyyy hahahaha bulaşık sümgeri bile ne kadar para olmuş yaa sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?