Aayy en büyük hayalim akşama kadar yatmakYakınım olsan uşakları getir bağaa derdimm yoeganın içine yuvarlanıp dururduu
Nane limon falan da kaynat iç sürekli oda kaldırıyor ayağaKuzumm boğazım iyi ama bütün vücudum dökülüyo kırılıyo
Dime oylee dimeeeAayy en büyük hayalim akşama kadar yatmak
Kaynatim kuzum ya azıcık uzanıyom ya acıkıyolar ya su istiyolar ya çişleriNane limon falan da kaynat iç sürekli oda kaldırıyor ayağainşallah hemen iyileşirsin yaa çocuklarla zor oluyordur
Hahahaahah vallahaa bennn öyle dicektim de nasıl çözdünnŞu an sen hahahaha
Günaydın canim her işi bitirdik kuranımı okuyacağım@ElhanD u t karamel Latte @HeLLaa bir mucizee @madammor BlueBerry4268 @kedilinick @ASSOSyal @Mi-Ok Yun @Nosking @mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee Fatmazell @twinky
@Hogwartss @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Ayy benimki jou olmuş tekrar@ElhanD u t karamel Latte @HeLLaa bir mucizee @madammor BlueBerry4268 @kedilinick @ASSOSyal @Mi-Ok Yun @Nosking @mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee Fatmazell @twinky
@Hogwartss @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Keşke aynı şehirde olsak yardım ederdimKaynatim kuzum ya azıcık uzanıyom ya acıkıyolar ya su istiyolar ya çişleri
Gamara koydum telefonuna seni izliyom hahahahHahahaahah vallahaa bennn öyle dicektim de nasıl çözdünn
Sağol.canım teşekkür ederimKeşke aynı şehirde olsak yardım ederdim
Gerçi antep çokta uzak sayılmaz diyarbakıra
Ooyyyy canummm tatlımmmmGünaydın canim her işi bitirdik kuranımı okuyacağım❤
diinlenmen lazımm boğazına sirke gargara falan da yapKuzumm boğazım iyi ama bütün vücudum dökülüyo kırılıyo
offf en sevdiğim şeyyyyHahahahaha napemm yorrgan içinde yuvarlanıyomm gelll
Allah kabul etsinnnnnn maşallah sanaa bize de dua etttGünaydın canim her işi bitirdik kuranımı okuyacağım❤
Hahaha dedimm evetttGamara koydum telefonuna seni izliyom hahahah
Sen dedin ya yorganın içinde yuvarlanıyom diye
Ahahah
Latteye yakın sahlep var onu içeyim bariiAhahahbenimde cok istedi şuan
Höştt git kocanaa napcan benidiinlenmen lazımm boğazına sirke gargara falan da yap
offf en sevdiğim şeyyyy
Allah kabul etsinnnnnn maşallah sanaa bize de dua ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?