Oooo bende daha yatakta yuvarlanıyorumm aşkoo iyileştinmi biraz dahaNapim kuzu kahvaltı yaptık ilaçlarımı içtim etraf toplicam aha sen napin
Yokkk kocamsız izleyememOoooo
Kocanla tabii tekken izlermisin heeeehhhhh
Günaydın canımmm@ElhanD u t @karamel Latte @HeLLaa bir mucizee @madammor @Mavera4268 @kedilinick @ASSOSyal @Mi-Ok Yun @Nosking @mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee Fatmazell @twinky
Cookiie @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Aşkoommm nerelerdesunnn bana eeeppewyyyy bi uzaksın şuanGünaydın canımmm
günaydın bebem nasılısjGünaydınnn mucizekk
bu kızın röraydınıı beni benden aliyiiiii aşgoooommmmRöörrrrraaaayyyyyddddddduuuuuunnnnnnnnnnn
enerjini seveyimmmmmmmmmmm@ElhanD u t @karamel Latte @HeLLaa bir mucizee @madammor @Mavera4268 @kedilinick @ASSOSyal @Mi-Ok Yun @Nosking @mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee Fatmazell @twinky
Cookiie @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
OturduumOzaman otur aşşağaaaa
Bütün vücudum dökülüyo kuzum yaOooo bende daha yatakta yuvarlanıyorumm aşkoo iyileştinmi biraz daha
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsıngünaydın bebem nasılısj
bu kızın röraydınıı beni benden aliyiiiii aşgoooommmm
enerjini seveyimmmmmmmmmmm
Röyaaammm senin olsunn beeyybiiigünaydın bebem nasılısj
bu kızın röraydınıı beni benden aliyiiiii aşgoooommmm
enerjini seveyimmmmmmmmmmm
Sende güzelsinn güccük hamişiimHahahaah güzelmiş la bu manyah karıı
Öyle tabi aşkoom ya ilaçlarda şimdi senii çöküyo oda halsizlik yaparBütün vücudum dökülüyo kuzum yaçocuklar olmasa kalkamam hiç. Yatarım
Hem de nasılÖyle tabi aşkoom ya ilaçlarda şimdi senii çöküyo oda halsizlik yapar
iyiyim kuzum şükür halimizeİyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
çalışıyorum loooo sen nediyonRöyaaammm senin olsunn beeyybiii
Bende seniseveyumm emiii
Napiinn looooo
Yakınım olsan uşakları getir bağaa derdimm yoeganın içine yuvarlanıp dururduuHem de nasılkeşke imkanım olsa yatıp dinlenebilsem.
Kuzumm boğazım iyi ama bütün vücudum dökülüyo kırılıyoiyiyim kuzum şükür halimize
çalışıyorum loooo sen nediyon
dudukiiiii nasıl oldun daha iyi misinnnnnnD u t
Sen daha daha güzell
Hahahahaha napemm yorrgan içinde yuvarlanıyomm gellliyiyim kuzum şükür halimize
çalışıyorum loooo sen nediyon
dudukiiiii nasıl oldun daha iyi misinnnnnnD u t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?