- 5 Haziran 2021
- 5.637
- 21.605
- 298
COk severimBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
@MssPARE
Cookiie
Lavinia_98
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Etiket yaptım seni cevap verdin mi yada ben mi unuttumInş muciskom,allah buyukacaba yeni mi atanmış ki ayy bende görür müyüm denk gelirsen benim için sorar mısın
Sadece muayene olmak için 20 kişi bekledim hadi o sıkıntı değil kan vermek için 125 kişi bekledim ya oldum çocuklar evde annemi mahvetmisÖylee tabii devlet başka zaten ya
Oyyy devlet çok bekletiyo ya neolursa olsunSadece muayene olmak için 20 kişi bekledim hadi o sıkıntı değil kan vermek için 125 kişi bekledim ya oldum çocuklar evde annemi mahvetmis
Yarin 7 tüp daha kan vericem o zaman söyleyecekler ne zaman çıkacağınıOyyy devlet çok bekletiyo ya neolursa olsun
Ne zaman cıkıcak peki sonuçların
Aboovvv bayada verdin kan perişan oldunYarin 7 tüp daha kan vericem o zaman söyleyecekler ne zaman çıkacağını
Günaydınnn mucizekkGünaydınnnnnn ahaliiiii
Güzeldi korku gerilim izleriz hepNapinnn loooo nasıl geçti filmm
Günaydın meleğimElhan D u t karamel Latte Minnosprenses bir mucizee Madammor BlueBerry4268 bebeklinick ASSOSyal Mi-Ok Yun Nosking mavikelebek34 Noisy Girl Simurgp Morrmeneksee Fatmazell twinky Melasel
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Aşkoomm napiinnGünaydın meleğim
Gerilim korku filmler beni aşarr söyleyemm bennGüzeldi korku gerilim izleriz hep
Dünkü açtığı değişikti ama sürükleyiciydi beğendim
Elhan D u t karamel Latte Minnosprenses bir mucizee Madammor BlueBerry4268 bebeklinick ASSOSyal Mi-Ok Yun Nosking mavikelebek34 Noisy Girl Simurgp Morrmeneksee Fatmazell twinky Melasel
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
Ayyy ben bayılırımGerilim korku filmler beni aşarr söyleyemm benn
Ooooohaydeeee
Kocanla tabii tekken izlermisin heeeehhhhhAyyy ben bayılırım
Napim kuzu kahvaltı yaptık ilaçlarımı içtim etraf toplicam aha sen napinAşkoomm napiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?