Elleme iyi olmuş daha dün yaptık ney yavv bunun dünü bugünü yok ki canın ne zaman isterse hahahaha

Tabii oyle kızzz simdi hep gözün önünde olcak nereye giriyo nereye karıştırıyo belki değill iki dk gözünü kapa aç hoopp çocuk yok yanında gibii acayip fırlamalarr yaa
Bi arkadaşım var beni çok korkutmuştu
Yemek yapamican tuvalete gidemicen vs diye
Aç kalmaktan korkup doğumdan önce tencere tencere yemek yapıp saklama kaplarıyla buzluğa atmıştım
Hiç de öyle olmuyormuş gayet yemek de yapabildim tuvalete de gidebildim
Sonradan öğrendim ki arkadaşım bebeği bırakmak istemediği için hiçbirini yapamamış
Hamileyken şöyle olacak böyle olacak diye çok konuşurlar
Kimseyi dinleme her bebek bir değil
Çok huysuz bile olsa iki dakika ağladı diye ölmez
Benimkiler sabahtan akşama kadar kuduz gibi bağırıyor
Biraz baş ağrısı yaptır sadece

Offff sormaa banada diyolarr yaaa doğurmadan herşeyi at buzluğa diyee ulaa bebek hep uyucak zatenn yemek nedir 1 saatte 4 ceşit yemek yaparım ben benide korkutuyolarr yaa zaten herkesten uzağız pek gelende olamazz kafa rahatt olacak okadarr ya arkadaşında abartmış banada diyo arkadaşlarım gözümü korkutuyolarr yengem diyo birşey yok hep uyuyolar o zaman diyo rahat rahat herşey yaparsın diyo beni rahatlattı karı annemlerde öyle hiç demiyo zaten annem yanımda kalcak bikaçgüne
Huysuz olacak elbet bebek bunlar annesi yanında olmayınca kendini güvensiz hissediyolarr oyüzdende ağlıyolar boşluğa düşüyormuş gibi normal şeyler bunlar anne kucağında başka hissediyolar

Elleme iyi olmuş daha dün yaptık ney yavv bunun dünü bugünü yok ki canın ne zaman isterse hahahaha
Selami çeşmesi miymiş hergün hergün
Dedim ne çabuk unuttun ilk evlendiğimiz günler sabah 4 lere kadar kıvrandığımızı askddkdslsmdl
Heee kızzz inat ediyorum aradaa birşey yapıştırıyorumm lafı öyleyken laf yetiştirmek iyi oluyo aklınızda ne takıldıysa yapıştırın gitisn o an zaten adam aklı başka yerdeee
Ahahaha haha hiç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…