Elleme iyi olmuş daha dün yaptık ney yavvYaaa senin gönlünü yerimmmm aminn tez vakitte kuzum
He kızzz çıldırtıuordu beni çünkü
Bi oluyo 3 gün geçiyo hadi yapalım diyorum daha dün yaptık hemen hemen olur mu diyodu
Şimdi bende libidoda yok Bi hafta olunca kendi kıvranıyo
Bi arkadaşım var beni çok korkutmuştuTabii oyle kızzz simdi hep gözün önünde olcak nereye giriyo nereye karıştırıyo belki değill iki dk gözünü kapa aç hoopp çocuk yok yanında gibii acayip fırlamalarr yaa
Heee kızzz inat ediyorum aradaa birşey yapıştırıyorumm lafı öyleyken laf yetiştirmek iyi oluyoİyidir koşturması ateşli oluyo o zaman
Offff sormaa banada diyolarr yaaa doğurmadan herşeyi at buzluğa diyee ulaa bebek hep uyucak zatenn yemek nedir 1 saatte 4 ceşit yemek yaparım ben benide korkutuyolarr yaa zaten herkesten uzağız pek gelende olamazz kafa rahattBi arkadaşım var beni çok korkutmuştu
Yemek yapamican tuvalete gidemicen vs diye
Aç kalmaktan korkup doğumdan önce tencere tencere yemek yapıp saklama kaplarıyla buzluğa atmıştım
Hiç de öyle olmuyormuş gayet yemek de yapabildim tuvalete de gidebildim
Sonradan öğrendim ki arkadaşım bebeği bırakmak istemediği için hiçbirini yapamamış
Hamileyken şöyle olacak böyle olacak diye çok konuşurlar
Kimseyi dinleme her bebek bir değil
Çok huysuz bile olsa iki dakika ağladı diye ölmez
Benimkiler sabahtan akşama kadar kuduz gibi bağırıyor
Biraz baş ağrısı yaptır sadece
Selami çeşmesi miymiş hergün hergünElleme iyi olmuş daha dün yaptık ney yavvbunun dünü bugünü yok ki canın ne zaman isterse hahahaha
Ahahaha haha hiç yaniHeee kızzz inat ediyorum aradaa birşey yapıştırıyorumm lafı öyleyken laf yetiştirmek iyi oluyoaklınızda ne takıldıysa yapıştırın gitisn o an zaten adam aklı başka yerdeee
Ya canım joum iyiler çok şükür. Ellerinden operler. Sen nasılsın mercimek nasıl
Hahahahahah ayyyy yeni evlendiğimizde hergünndurmazdı bizim kerataaaSelami çeşmesi miymiş hergün hergün
Dedim ne çabuk unuttun ilk evlendiğimiz günler sabah 4 lere kadar kıvrandığımızı askddkdslsmdl
Ahahaha haha hiç yani
İşim düşündün müYa canım joum iyiler çok şükür. Ellerinden operler. Sen nasılsın mercimek nasıl
Ooyyyy cok şükür ya bitanemmYa canım joum iyiler çok şükür. Ellerinden operler. Sen nasılsın mercimek nasıl
Kız olursa almira minel kuzuşumm erkek zaten hep belliydi yiğit aliİşim düşündün mü
Çok güzeldi o zamanlar yaaaaa kocadıkHahahahahah ayyyy yeni evlendiğimizde hergünndurmazdı bizim kerataaa
Allah'ım tamamına erdirsin. Hayirli evlat etsin inşallahOoyyyy cok şükür ya bitanemm
Iyi kızdı büyüdükk son bi resim çekildiim sabah
Ya cokzel. Rabbim nasıp etsin. Benim çocuklarım ismi. Muhammed efe,Mustafa İnan kızın adı biliyon zaten İpekKız olursa almira minel kuzuşumm erkek zaten hep belliydi yiğit ali
Amaa benim için pek şey değildi ya o zamann benim zor yırtıldı orammÇok güzeldi o zamanlar yaaaaa kocadık
Amiinn bitanemmAllah'ım tamamına erdirsin. Hayirli evlat etsin inşallah
Muhammed alpaslan mı koysak diyoduk bide bakalım ikisinden berii ooyyy ipek ismide çok severimmYa cokzel. Rabbim nasıp etsin. Benim çocuklarım ismi. Muhammed efe,Mustafa İnan kızın adı biliyon zaten İpek
Alparslan ismini bende çok severim. Çok güzel içinize sinen güzel bı isim koyun canım.Amiinn bitanemm
Muhammed alpaslan mı koysak diyoduk bide bakalım ikisinden berii ooyyy ipek ismide çok severimm
Partilik halimiz mi kaldi be yavrumOoo pampaa discooo disckooo partizannee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?