Ya oğlanların ismini sevdiğim için bişey demedim. Ama annemin ismini koyucam dediğinde çıldırdım
Aynen öyle tabi karı kocanın ortak fikri olmalı dışardan başkasına hiç söz düşmez ama
Gelenek görenek karışıyorlar işte
Abooovvvv ne etmişiniz heriflere
Ben balayında adet olmuştum
Hevesi kursağında kaldı herifin
Ahahaha canına okudum gösterdim elletmedim
Allah razı olsun canım benim yüreğime şu serpildi inan

Rabbim sanada hayırlı kapilar açsın, gönlünün muradını nasip etsin
Aminnn kuzum benim cümlemizden

Kaynana ne tepki verdi bu duruma?
Eşine o mu teklif etti acaba benim adımı koy diye
O teklif etti o zaman bizim evde hiç bişey demedim. Yirmi gün arayla eltim doğum yaptı kızi oldu onunda yalaka eltim hemn anne ben senin ismini koyarım kızıma dedi. Tabi şuan vefat etti Allah rahmet eylesin

O teklif etti o zaman bizim evde hiç bişey demedim. Yirmi gün arayla eltim doğum yaptı kızi oldu onunda yalaka eltim hemn anne ben senin ismini koyarım kızıma dedi. Tabi şuan vefat etti Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Bana çok tuhaf geliyor aile büyüklerinin kendi isimlerini koydurmak istemeleri
Hadi eşler kendi ister koyar ona lafim yok da
Benim adımı koy dese kaynanam koyacağım olsa da koymam

Deli ya kullanıcı adını değiştirmiş kim bu diyorum bende kaç saattir Jou bebiş nasıl bebişşş

Reactions: Jou
Deli ya kullanıcı adını değiştirmiş kim bu diyorum bende kaç saattir Jou bebiş nasıl bebişşş
Hahahahahahaha ayyy hiç düşünemedimm lee sen eski nickimide bilmiyodun doğruuu kahkaha attım evin içinde yaa yerimm seniii yer yerrrr
Bebiş büyüyoorrr aşkoo senin ne zaman doğumm çatladummm nasıl gidiyor şuan yavaş yavaş geliyorumm sanaa hahahah

Belli oldu mu cinsiyetii? benim kuduruk büyüdü durmuyor artık yakında geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…