Kuzuummm görmedim, çok bildirim geliyor inanEtiket yaptım seni cevap verdin mi yada ben mi unuttum
Aynen öyle tabi karı kocanın ortak fikri olmalı dışardan başkasına hiç söz düşmez amaYa oğlanların ismini sevdiğim için bişey demedim. Ama annemin ismini koyucam dediğinde çıldırdım
Ahahaha canına okudum gösterdim elletmedimAbooovvvv ne etmişiniz heriflere
Ben balayında adet olmuştum
Hevesi kursağında kaldı herifin
Aminnn kuzum benim cümlemizdenAllah razı olsun canım benim yüreğime şu serpildi inan
Rabbim sanada hayırlı kapilar açsın, gönlünün muradını nasip etsin
O teklif etti o zaman bizim evde hiç bişey demedim. Yirmi gün arayla eltim doğum yaptı kızi oldu onunda yalaka eltim hemn anne ben senin ismini koyarım kızıma dedi. Tabi şuan vefat etti Allah rahmet eylesinKaynana ne tepki verdi bu duruma?
Eşine o mu teklif etti acaba benim adımı koy diye
Kirazseverim canım nasılsınKuzuummm görmedim, çok bildirim geliyor inangözünden kaçmış kusura bakma lütfen, nasılsın kuzucum iyimisin hep diyorum bu kız nerelerde, gözükmüyorsun
Çiçek sensin zaten@ElhanD u t @karamel Latte Minnosprenses bir mucizee @madammor @Mavera4268 @kedilinick ASSOSyal @Mi-Ok Yun Nosking @mavikelebek34 @ozo1907 @Simurgp @Morrmeneksee @Fatmazell twinky
Cookiie @Pandora27 @AselKassandra
Beeeyyybbiiitttooooolllaarrrrrrrr nerdessiiniiizzzzzz sabahhh güzelliikkleruuuuu gününüzzz çiçeeeeekkkk gibi geçsiiinnnn emiiiii
nasıl uzağım canım buralardayımAşkoommm nerelerdesunnn bana eeeppewyyyy bi uzaksın şuan
Çok şükür kekim bazen iyi bazen kötü yuvarlanıp gidiyorİyi çok şükür canım. Toparlanıyor yavaş yavaş evlilik nasıl gidiyor
Canım kekim iyiyim şükür sen nasılsın, bebeler nasılKirazseverim canım nasılsın
Allah rahmet eylesinO teklif etti o zaman bizim evde hiç bişey demedim. Yirmi gün arayla eltim doğum yaptı kızi oldu onunda yalaka eltim hemn anne ben senin ismini koyarım kızıma dedi. Tabi şuan vefat etti Allah rahmet eylesin
Evlenmeden olmazdı evlendik yine olmuyor diye isyan ediyormuşAynen öyle tabi karı kocanın ortak fikri olmalı dışardan başkasına hiç söz düşmez ama
Gelenek görenek karışıyorlar işte
Ahahaha canına okudum gösterdim elletmedim
Aminnn kuzum benim cümlemizden
O da bana eziyet etti ilk denemede olmadı deyiEvlenmeden olmazdı evlendik yine olmuyor diye isyan ediyormuş
Püüü ilk güne şans olmamış adamaaa hahahahahBende düğünde adet oldum 5 gün beklettim
Hahahahaha bence çok güzelll dedinn vallahaaa sinir etmesinn adamııDaha ilk bebegime hamileyken kız olsa İpek koyarız diyordum oda biliyordu tabii. Hakkımi helal etmem dedim bişey diyemedi garibim
Amaa amaaa sosyoommmmmÇiçek sensin zaten
Hahahah ben istanbuldayım pampaaa 2 saat uzağımdasınnnnasıl uzağım canım buralardayım
Hahahahahahaha ayyy hiç düşünemedimm lee sen eski nickimide bilmiyodun doğruuu
Hahahahahahaha ayyy hiç düşünemedimm lee sen eski nickimide bilmiyodun doğruuukahkaha attım evin içinde yaa yerimm seniii yer yerrrr
Bebiş büyüyoorrr aşkoosenin ne zaman doğumm çatladummm nasıl gidiyor şuan yavaş yavaş geliyorumm sanaa hahahah
Aboovvv bide balayındaa sen adamı hepten attın çöpeeeAbooovvvv ne etmişiniz heriflere
Ben balayında adet olmuştum
Hevesi kursağında kaldı herifin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?