- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Ahahahaha yaaa pamuşum mm mmmmAmaa benim için pek şey değildi ya o zamann benim zor yırtıldı oramm
Esime bıraktım onu kuzummAlparslan ismini bende çok severim. Çok güzel içinize sinen güzel bı isim koyun canım.
bahahahahaha aç randyoyu iki kelam totonu kıvırr nediirrr yavvvvPartilik halimiz mi kaldi be yavrumTakılıyom kendi halime
Hahahah anpiyimm sonra 3 gün sonra regl oldum nerdeyse 15 gün edemedikAhahahaha yaaa pamuşum mm mmmm
Evdeyim tatlım sen ne yapıyorsunBeybitoşkomm napiinn
Napemm annem aşıya gitceklerr bende mutfakları yavaş yavaş edemm dedimmEvdeyim tatlım sen ne yapıyorsun
Benimde oğlanların ismini eşim koydu. Kızım doğduğunda annesi ismini vermek istedi. Ama esime baskı yapıp İpek koydum.Esime bıraktım onu kuzumm
Minnosum taze gelinim ne yapıyorsun nasılsınEvdeyim tatlım sen ne yapıyorsun
Bende düğünde adet oldum 5 gün beklettimHahahah anpiyimm sonra 3 gün sonra regl oldum nerdeyse 15 gün edemedikperişan ettim adamı
Afferim beee baskın gelin başkaBenimde oğlanların ismini eşim koydu. Kızım doğduğunda annesi ismini vermek istedi. Ama esime baskı yapıp İpek koydum.
Onun da çaresi kundak kuzumOffff sormaa banada diyolarr yaaa doğurmadan herşeyi at buzluğa diyee ulaa bebek hep uyucak zatenn yemek nedir 1 saatte 4 ceşit yemek yaparım ben benide korkutuyolarr yaa zaten herkesten uzağız pek gelende olamazz kafa rahattolacak okadarr ya arkadaşında abartmış banada diyo arkadaşlarım gözümü korkutuyolarr yengem diyo birşey yok hep uyuyolar o zaman diyo rahat rahat herşey yaparsın diyo beni rahatlattı karı annemlerde öyle hiç demiyo zaten annem yanımda kalcak bikaçgüne
Huysuz olacak elbet bebek bunlar annesi yanında olmayınca kendini güvensiz hissediyolarr oyüzdende ağlıyolar boşluğa düşüyormuş gibi normal şeyler bunlar anne kucağında başka hissediyolar
Ayyy nasıl kızıcaktımm varyaaa kv de yaniiiBenimde oğlanların ismini eşim koydu. Kızım doğduğunda annesi ismini vermek istedi. Ama esime baskı yapıp İpek koydum.
Ya oğlanların ismini sevdiğim için bişey demedim. Ama annemin ismini koyucam dediğinde çıldırdımAfferim beee baskın gelin başka
Bütün eziyeti kadın çeksin isime başkaları müdahale etsin hiç adil değil
Abooovvvv ne etmişiniz heriflereBende düğünde adet oldum 5 gün beklettim
İyi yapmışsın canımNapemm annem aşıya gitceklerr bende mutfakları yavaş yavaş edemm dedimm
Daha ilk bebegime hamileyken kız olsa İpek koyarız diyordum oda biliyordu tabii. Hakkımi helal etmem dedim bişey diyemedi garibimAyyy nasıl kızıcaktımm varyaaa kv de yaniii
İyiyim kekim sen nasılsın oğlun nasıl olduMinnosum taze gelinim ne yapıyorsun nasılsın
İyi çok şükür canım. Toparlanıyor yavaş yavaş evlilik nasıl gidiyorİyiyim kekim sen nasılsın oğlun nasıl oldu
Kaynana ne tepki verdi bu duruma?Ya oğlanların ismini sevdiğim için bişey demedim. Ama annemin ismini koyucam dediğinde çıldırdım
Allah razı olsun canım benim yüreğime şu serpildi inanCanm 29 ekimde bizim oraya gitmiştik kız burdurlu uzaktan gezmeye gelmiş abimlerde denk gelmişti daha yeni atanmış o zaman 3 ay falan oldu diyodu
Görürsün kuzum niye görmeye sin
Sözeli iyi yaparsan mat ten de ortalama Bi seviye olursa iyi Bi puan gelir bence
Bizim bölümün devlet ataması hiç yok mesela o kadar ümitsiz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?