fırında yapcam soslu kenarlarına pattes soğan da koycam
daha akşama eşim alıp gelecek mezgit miş alabalık demiştim ben de
Oooo geçende ben öyle ettimm hatta sosladım hepsini iyicenee çipura almıştı ilkkez ettim efsane oldu

Vermeğaaaa gittiiii
Sapııııkkkk arkadaş gelmişti kızz eşcağzım öğle arasında geldi orduevinden tatlı almış arkadaşlarına da benim de çok sevdiğimi bilince bana da bıraktı gitti öpüşemedik koklaşamadık arki vardııı

Oohhh daha ne olsunn
gel beraber olsunnn
ohhh mis gibi keyf yapmışşş

vay beee öğle arasında götürüyomuş kocayı bak haklı çıktın Jou

Hahahahah işte bekliyosun bekliyosunn sonra bırakamıyosun aaa ilk 2 hafta gaz olmuyomu kız ben hemen başlıyo sandım
Bazı bebekte hemen başlıyor genelde 40 haftayı dolduranlarda
Ilk 2 hafta bağırsaklar düz oluyor demişti bizim doktor
Kıvrımlar oluştukça gaz çıkışı zorlasiyormus
Bebek kaslarını kontrol etmeyi öğrenince gaz da bitiyormuş
Benimkilerden birini yanıma vermişlerdi hastanede diğeri kuvözdeydi
Yanımda olanın ağlamasını eve gidene kadar duymadım
Evde de muhteşem 10 gün geçirdikten sonra kolik başladı ikisinde de
Ay kabus gibiydi Allah düşmanıma vermesin kolik bebek

Domates turşusu yapmak istiyorum şimdi yapabilir miyim zamanı değil ya bi bilemedim tereddütte kaldım sizce ?
bir mucizee D u t Nosking Jou
annen köyden falan mı getirdi kışlık oluyo ya yeşil koyuyolar kızarıyo öyle mi dicektim tadı olmaz bence de yapma
bak karnabahar turşusu tam mevsimi efsane bişi ondan yap

annen köyden falan mı getirdi kışlık oluyo ya yeşil koyuyolar kızarıyo öyle mi dicektim tadı olmaz bence de yapma
bak karnabahar turşusu tam mevsimi efsane bişi ondan yap
Yok kuzum kırmızı domatesin turşusunu kuruyorlar kayınvalidemler sevmeyiz diye bir kavanoz istemiştim oda çok güzelmiş bitti isteyemedim de utandım kendim yaparım siye annemde tadı güzel olmaz dedi yine de bi size soram dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…