Oooo geçende ben öyle ettimm hatta sosladım hepsini iyicenee çipura almıştı ilkkez ettim efsane oldufırında yapcam soslu kenarlarına pattes soğan da koycam
daha akşama eşim alıp gelecek mezgit miş alabalık demiştim ben de
ayneeennnn çok lezzetli oluyo soslayıncaOooo geçende ben öyle ettimm hatta sosladım hepsini iyicenee çipura almıştı ilkkez ettim efsane oldu
Oohhh daha ne olsunnayneeennnn çok lezzetli oluyo soslayınca
Sagol can teyzeleri. Rabbim tüm cocuklari korusun inşallahMaşallah canım kekim, rabbim korusun tüm kötülüklerden
Kuzuumm arkadaş gelmişti kahveye çay içtik biraz lafladık eşlerden çekiştirdik gitti şimdi mutfağı toparladım akşam yemeği hazırlığı başlayacak birazdanFatmazell fatoşmmm
Benim hiç aklıma gelmedi gramcığın ismini sormak düşündüğün isimlere bayılldııımmKayboldu
Sapııııkkkk arkadaş gelmişti kızz eşcağzım öğle arasında geldi orduevinden tatlı almış arkadaşlarına da benim de çok sevdiğimi bilince bana da bıraktı gitti öpüşemedik koklaşamadık arki vardıııVermeğaaaa gittiiii
gel beraber olsunnnOohhh daha ne olsunn
ohhh mis gibi keyf yapmışşşKuzuumm arkadaş gelmişti kahveye çay içtik biraz lafladık eşlerden çekiştirdik gitti şimdi mutfağı toparladım akşam yemeği hazırlığı başlayacak birazdan
Benim hiç aklıma gelmedi gramcığın ismini sormak düşündüğün isimlere bayılldııımm
Bende muhammed ismine bayılıyorum
vay beee öğle arasında götürüyomuş kocayı bak haklı çıktınSapııııkkkk arkadaş gelmişti kızz eşcağzım öğle arasında geldi orduevinden tatlı almış arkadaşlarına da benim de çok sevdiğimi bilince bana da bıraktı gitti öpüşemedik koklaşamadık arki vardııı
Heee kıızz kafam dağıldı accıkgel beraber olsunnn
ohhh mis gibi keyf yapmışşş
Hahahahaha kızzz ironiiii
Heee kıızz kafam dağıldı accık
oohhh ne güzellHahahahaha kızzz ironiiii
Bazı bebekte hemen başlıyor genelde 40 haftayı dolduranlardaHahahahah işte bekliyosun bekliyosunn sonra bırakamıyosunaaa ilk 2 hafta gaz olmuyomu kız ben hemen başlıyo sandım
Pahalıdır domates gülüm şimdiDomates turşusu yapmak istiyorum şimdi yapabilir miyim zamanı değil ya bi bilemedim tereddütte kaldım sizce ?
bir mucizee D u t Nosking Jou
Bence domatesler iyi olmaz yapmaDomates turşusu yapmak istiyorum şimdi yapabilir miyim zamanı değil ya bi bilemedim tereddütte kaldım sizce ?
annem de öyle dediPahalıdır domates gülüm şimdi
Zaten pazardan alsan turşu gibi domates yersin bu mevsimde
Tamam kuzum sağolBence domatesler iyi olmaz yapma
annen köyden falan mı getirdi kışlık oluyo ya yeşil koyuyolar kızarıyo öyle mi dicektim tadı olmaz bence de yapmaDomates turşusu yapmak istiyorum şimdi yapabilir miyim zamanı değil ya bi bilemedim tereddütte kaldım sizce ?
Yapilmaz degil yapilir da tat alamazsinannem de öyle dedi
Şimdi ki domatesler iyi değildir diye
Yok kuzum kırmızı domatesin turşusunu kuruyorlar kayınvalidemler sevmeyiz diye bir kavanoz istemiştim oda çok güzelmiş bitti isteyemedim de utandım kendim yaparım siye annemde tadı güzel olmaz dedi yine de bi size soram dediydimannen köyden falan mı getirdi kışlık oluyo ya yeşil koyuyolar kızarıyo öyle mi dicektim tadı olmaz bence de yapma
bak karnabahar turşusu tam mevsimi efsane bişi ondan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?