Oralar zaten kalabalık heptenn gezilecek gibi değilki 15 dklık yolda fatihe ben 3 saate anca giderimmSorma kimi duysam koronadikkat et canım valla.
Ben istanbulu seviyorum ama tam istanbul olan kısımları eminönü fatih falan oraları. Öbür yerleri hiç sevmiyorum
canı mı çekti dersinVermeğaaaa gittiiii
Ne zamn gidiyo geliyo anlamadım yavvvcanı mı çekti dersin
kocası yoktur evde bebemin
Kalabalık ama istanbulun istanbul olduğunu orda anlıyorum yaOralar zaten kalabalık heptenn gezilecek gibi değilki 15 dklık yolda fatihe ben 3 saate anca giderimmeminönüne hele hiç düşünemiyorumm çerkezköye 2 saate geliyorum ya
Hahahah evettt insan alışıyor zaten ben burda alışıktıımm çerkezköy bana çok boş geliyorduu ya şimdi tenha biyerde kafa dinliyorum miss gibi ama dinlicek gibi değil artık iyice evler dolmaya başladı benim olduğum yerrKalabalık ama istanbulun istanbul olduğunu orda anlıyorum ya
Doluyor artık hetyer dediğin gibi canım vakla heryer beton olcak yeşile hasret kalcazHahahah evettt insan alışıyor zaten ben burda alışıktıımm çerkezköy bana çok boş geliyorduu ya şimdi tenha biyerde kafa dinliyorum miss gibi ama dinlicek gibi değil artık iyice evler dolmaya başladı benim olduğum yerrherkes araba yürüyüş koyunlar inekler ne ararsan geçiyorr
yemek yapıyordurNe zamn gidiyo geliyo anlamadım yavvv
Işi gücüne düştüü
Neseki ağaçlara dokunmadılar da tam karşımda ya manzaramı kaapttılarr keratalarrrDoluyor artık hetyer dediğin gibi canım vakla heryer beton olcak yeşile hasret kalcaz
Maşallah canım kekim, rabbim korusun tüm kötülüklerdenİyiler canım çok şükür toparlanıyorlar.
Vermesi bişey degilde orda gidip beklemesi fıtıl ediyor yaAboovvv bayada verdin kan perişan oldun
Hee kuuzzzz senle baya aylarr günler saniyelerr dakikalarr varrr
Yok beeee haftaya perşembe aşkoomm
balık yapicim inşallah
Utanmazlar yaaaNeseki ağaçlara dokunmadılar da tam karşımda ya manzaramı kaapttılarr keratalarrr
EvettVermesi bişey degilde orda gidip beklemesi fıtıl ediyor ya
Hahah tamam kuzuşum veririmm sen nasılsın çok uyuyomusunKız haber veer merak ediyorum
Kızartmamı fırınamı nasıl balık aldın canombalık yapicim inşallah
fırında yapcam soslu kenarlarına pattes soğan da koycamKızartmamı fırınamı nasıl balık aldın canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?