Evet kuzum aynı öyle dedi işte annemde tadı iyi olmaz boşa gider yiyemezsiniz dedi bu kırmıZı domatesten kuruyorlar ya öyle dediğimYapilmaz degil yapilir da tat alamazsin
Bütün domatesten mi yapcan
Rendeleyip içine bir iki tane sus biberi atıyorlar burda yağlı oluyor öyle bir şey mi?
Bu yüzden özeller favorim
bi daha vereceği şeyi geri çevirme al hepsiniYok kuzum kırmızı domatesin turşusunu kuruyorlar kayınvalidemler sevmeyiz diye bir kavanoz istemiştim oda çok güzelmiş bitti isteyemedim de utandım kendim yaparım siye annemde tadı güzel olmaz dedi yine de bi size soram dediydim
Kışlıklarımı sağolsun salçadan kuru bakliyattan tut kayınvalidem eşimin babanesi annem yaparlar bu sene baya baya az istedim geçen sene hepsi çöp olmuştu çünkübi daha vereceği şeyi geri çevirme al hepsini
Cinsiyet belli değil ya ondan ben çok şey etmiyorum şuan isimleriii o arkadaşa söyle çok oturmasınKuzuumm arkadaş gelmişti kahveye çay içtik biraz lafladık eşlerden çekiştirdik gitti şimdi mutfağı toparladım akşam yemeği hazırlığı başlayacak birazdan
Benim hiç aklıma gelmedi gramcığın ismini sormak düşündüğün isimlere bayılldııımm
Bende muhammed ismine bayılıyorum
Hahahaha birde bebesi var deyce deyce gezer arkamdaCinsiyet belli değil ya ondan ben çok şey etmiyorum şuan isimleriii o arkadaşa söyle çok oturmasın
Amaannn boşverr tatlıyı matlıyııSapııııkkkk arkadaş gelmişti kızz eşcağzım öğle arasında geldi orduevinden tatlı almış arkadaşlarına da benim de çok sevdiğimi bilince bana da bıraktı gitti öpüşemedik koklaşamadık arki vardııı
Yaa ben sağaa dedim inanmadın bana diyom ya vermeğaaa gittiiii durmazz o
Sen kocişkonu özledin ellam gelsin yapışYaa ben sağaa dedim inanmadın bana diyom ya vermeğaaa gittiiii durmazz o
HahahahahhaHahahaha birde bebesi var deyce deyce gezer arkamda
Ben hiç yapmadım aşko yaaDomates turşusu yapmak istiyorum şimdi yapabilir miyim zamanı değil ya bi bilemedim tereddütte kaldım sizce ?
bir mucizee D u t @Nosking Jou
Benim de ilk turşu deneyimim olacaktı ama şuan tadı güzel olmazmış vazgeçtimBen hiç yapmadım aşko yaahiç aklımada gelmedi o
iste iste kocana istettir ammaKışlıklarımı sağolsun salçadan kuru bakliyattan tut kayınvalidem eşimin babanesi annem yaparlar bu sene baya baya az istedim geçen sene hepsi çöp olmuştu çünkübu sene kaynana kurmuş domates Turşusunu bayıla bayıla yedik eşimle eşim kızıyor neden utanıyorsun iste vardır onlarda gönderirler ben diyorum sen iste yok sen isteyeceksin herhalde akşam görüntülü arar isterim el mahkum yapılmazmış şimdi nöreyim demi ama
asldkdlfjfkYaa ben sağaa dedim inanmadın bana diyom ya vermeğaaa gittiiii durmazz o
Bugün baluk etcen ha yemeğeeeiste iste kocana istettir amma
asldkdlfjfk
dayanamamış öpmüş ucundan
İnşAllah kekimmRabbim hep iyi etsin inşallah canim minnosum
tamm güzel olursa ataramBugün baluk etcen ha yemeğeee
Bana fotisini at bakcam nasıl etmişsin geçenki salataların gibi güzel olmuş mu
Sen herşeyi kendin gibi güzel yaparsın zaten ben takıldım sanatamm güzel olursa ataram
Hahah tamam kuzuşum veririmm sen nasılsın çok uyuyomusun
Boşveeerrrrrr en güzelii havuç turşusu efsane oluyoyaBenim de ilk turşu deneyimim olacaktı ama şuan tadı güzel olmazmış vazgeçtim
Ooyyy oda bi opucukkkiste iste kocana istettir amma
asldkdlfjfk
dayanamamış öpmüş ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?