- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Ahahahaha sürtünme kuvvetiAyyy ben ikiz olma ihtimalini düşünemedim dur hemen sürtüşmeyee
Kız ya takip etme onları filan insanlara normalleştirmeye çalışıyorlar böyle pis bişeyiManyakk yaaa hahahahahah önceden takip ederdim bekar zamanındaa şimdi iyice çivisini çıkardı kötü bile hale geldi yaa
Bi bulaşık makinemi yerleştirip geleyom senden sürtünme kuvvetiyle ilgili bilmediklerimi öğrenmem gerekkAhahahaha sürtünme kuvveti
Kız ya takip etme onları filan insanlara normalleştirmeye çalışıyorlar böyle pis bişeyi
Ben de yeni öğreniyom sürtünenlerdenBi bulaşık makinemi yerleştirip geleyom senden sürtünme kuvvetiyle ilgili bilmediklerimi öğrenmem gerekk
İşleme yapıyorum canımAaa ne el işiymiy bu heleee
Napemm babannişe çıktımm
Hahahha yooohhh dizi izliyohh annemi saklarkennİşleme yapıyorum canımeski hikayeler anlatıyor mu Babannem
HahahahaBen de yeni öğreniyom sürtünenlerden
Allahm delircem 14 yaşındaymışHahahahahayır yani ne kadar kolay sanıyorlar hamile kalmayı
Geçmis olsun bebeemm benimde agriyo halaBenimde şuan ağrıyorr aşkooo
Hahaaa kuzu yaa alemsinGeliyorumda pek yazmıyor um yazmak hiç hoşuma gitmiyor sesli olsa 24 saat atarım
Uyumak güzeldir
Demii ne kadar doğru dedin çok hızlılar ve çok fazla yanlış yapıyorlarAllahm delircem 14 yaşındaymış
Ben 18 yaşındayken erkek pipisini serçe parmak kadar sanardım o kadar cahildim
Offff bu nesil neden bu kadar aceleci
Senin baya arttı kuzumm yaa dün benim çok kötüydü yaGeçmis olsun bebeemm benimde agriyo hala
Oyyy guzuummm kiraz çiçeğimm gelmişşşUyumak güzeldir
Yapcak yok kuzu uyuyunca geçer elbetSenin baya arttı kuzumm yaa dün benim çok kötüydü ya
Nereniz ağrıyor kuzularYapcak yok kuzu uyuyunca geçer elbet
Aynenn bebişimm mutlaka ordan burdan ağrımız oluyorrYapcak yok kuzu uyuyunca geçer elbet
20 kilo kadar
BaşNereniz ağrıyor kuzular
Baliiimm biraz mola sonra bakarızOyyy guzuummm kiraz çiçeğimm gelmişşş
Tabii yoruldun ders çalışmaktan dinlen güzelim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?